14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

IA TE UITA!

PRO TV – ora 20.30


Victime colaterale
(Collateral Damage)


Regia: Andrew Davis


In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, John Leguizamo, John Turturro


Actiune – 2002


Gordy Brewer (Arnold Schwarzenegger) stie cel mai bine cum sa fie un tata si un sot bun. Dar in slujba sa de capitan la Los Angeles Fire Department se afla adesea in situatii dificile in care trebuie sa aline suferinta unor oameni speriati si raniti ale caror vieti sunt puse in pericol. Ceea ce isi amintesc acesti oameni ulterior nu este atât puterea pompierului, cât atitudinea sa blânda si sincera.


Când vine vorba de politica si terorism international, Gordy este in mod clar depasit. Dupa pierderea sotiei si a fiului sau intr-un atentat terorist cu bomba, el tinde sa urmeze sfatul agentului CIA Brandt (Elias Koteas), care il trimite acasa asigurându-l ca „il vom gasi pe acest terorist“.


Insa, pe masura ce trece timpul si expertii nu inainteaza cu ancheta, Gordy devine din ce in ce mai nerabdator. De fiecare data când se intereseaza despre mersul anchetei este sfatuit in mod repetat sa incerce sa-si vada de viata lui. Lui Gordy ii este clar ca, daca vrea sa il aduca pe criminal in fata justitiei, va trebui sa se implice personal in acest caz.


Filmul a primit pe site-ul de specialitate nota 6,1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS