15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAccesoriile, in prag de iarna!

Accesoriile, in prag de iarna!

Caciulite, fulare, manusi… De cum vine frigul, aceste accesorii nu trebuie sa lipseasca din garderoba dumneavoastra. Daca nu dispuneti inca de ele, atunci este cazul sa mergeti la cumparaturi.


Vremea rece si-a intrat in drepturi, asa ca va trebui sa treceti la vestimentatia de iarna.


Gecile groase, cizmele sau puloverele nu sunt suficiente, va trebui sa apelati si la câteva accesorii daca vreti sa va protejati de frig.


Magazinele din Craiova au deja in rafturi caciuli, fulare si manusi, asa ca dumneavoastra nu trebuie decât sa alegeti un model care sa va placa.


De fapt, pentru ca in acest sezon creatorii de moda pun accent pe accesorii, acestea trebuie alese cu multa grija. Astfel, doamnele si domnisoarele pot inlocui fularele cu un sal triunghiular, care, pe lânga faptul ca este mai calduros, va va aduce tinuta in pas cu moda.


Totusi, acestea au preturi mai piperate decât clasicile fulare.


Astfel, pretul unui sal porneste de la 30 RON si poate depasi usor 100 RON , daca intentionati sa-l achizitionati dintr-un magazin de firma. Nici sepcile sau palariile nu sunt de neglijat, mai ales atunci când bate vântul puternic. Si pentru ca a revenit moda anilor ’50, doamnele pot purta si o palarie eleganta, al carei pret porneste de la 30 RON.


Nu uitati sa va asortati!


Domnisoarele care prefera stilul casual vor fi cu siguranta incântate de sepci, care pot da un aer adolescentin unei tinute. Iar daca nu sunteti pretentioase, puteti apela si la caciulite. Un set care contine un fular si o caciula poate costa si 35 RON, daca va faceti cumparaturile din magazinele care au preturi foarte mici. Si daca in comert nu gasiti nimic pe placul dumneavoastra, mai aveti o alternativa: apucati-va de tricotat. Aveti astfel posibilitatea sa purtati manusile asortate cu fularul si caciula si veti fi la moda, pentru ca in iarna aceasta se vor purta tricotajele.


Alt accesoriu indispensabil pe vremea friguroasa sunt manusile. Pretul acestora variaza insa in functie de materialul din care sunt confectionate: cele din tricot pot costa si 6 RON perechea, in schimb pretul manusilor din piele depaseste 70 RON.


In cazul prichindeilor, accesoriile trebuie neaparat sa fie in culori vesele. Atât caciulitele, cât si manusile sau fularele pot avea diverse aplicatii haioase, care sa fie in ton cu vârsta copilariei. Si preturile articolelor destinate micutilor difera, atât in functie de materialul din care sunt confectionate, cât si de magazinul de unde le achizitionati. Astfel, pentru o caciula puteti plati intre 5 si 50 RON.


Nu uitati ca fularele, manusile si sepcile au si un rol decorativ, acestea fiind o componenta esentiala in alcatuirea tinutelor dumneavoastra. Este indicat ca nuantele acestora sa se asorteze cu cele ale articolelor vestimentare pe care le purtati sau cu geanta sau incaltamintea. Daca, in schimb, tinuta dumneavoastra este alcatuita din culori terne, atunci puteti sa o „inviorati“ cu câteva accesorii foarte colorate. Un palton negru, de exemplu, poate fi purtat cu un fular mov sau rosu inchis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS