10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Depresia dumneavoastra este cauzata de sentimentele de singuratate si nesiguranta. Aveti nevoie sa iesiti in oras cu prieteni care gândesc pozitiv si va ajuta sa uitati de toate necazurile care v-au afectat in ultima vreme.


Taur


Va veti simti deprimat pentru ca sunteti departe de casa sau pentru ca urmeaza sa plecati la un drum lung. Rudele sau persoanele mai in vârsta va vor face viata grea astazi. Refuzati solicitarile nerealiste in ceea ce va priveste.


Gemeni


Veti constata ca va este dificil sa discutati probleme personale cu membrii familiei. Veti obtine mai mult daca va achitati cu putin efort responsabilitatile fata de casa si daca incercati sa discutati cu prietenii problemele intime care va apasa.


Rac


Relatiile sentimentale, atât de tumultuoase in ultima vreme, se vor stabiliza. Calatoria de placere pe care o pregatiti se va derula mai bine decât sperati. Rezolvati-va corespondenta pe care ati tot amânat-o.


Leu


Trebuie sa va gânditi la o schimbare. Calatoriile, educatia sau noi proiecte va vor indrepta catre o noua imagine si cu siguranta trebuie sa se afle in programul dumneavoastra.


Fecioara


Incercati sa nu mai luati lucrurile asa in tragic si sa nu va mai faceti multe probleme din nimicuri, pâna la urma totul se va rezolva. Dupa-amiaza exista riscul unei altercatii cu un coleg de munca, deci incercati sa fiti cât mai diplomat.


Balanta


Analizati-va situatia financiara si faceti planuri de economisire a banilor pentru momentul retragerii, pentru o noua casa sau un alt lucru pe care vreti sa-l cumparati. Diseara incercati sa va relaxati alaturi de prieteni.


Scorpion


Veti face fata oricarei opozitii in legatura cu planurile si metodele dumneavoastra. Seful va fi fermecat de randamentul de care dati dovada. Persoana iubita se simte neglijata in seara asta si ar fi bine sa va faceti putin timp si pentru ea.


Sagetator


Pe ordinea de zi vor fi grijile pentru siguranta financiara si cea a caminului. Atâta timp cât nu veti face altceva decât planuri privind viitorul dumneavoastra si al familiei veti avea parte de ingrijorari.


Capricorn


Daca nu sunteti foarte clar in directivele pe care le dati, nu va asteptati sa va prezinte cineva un raport perfect. Ar trebui sa va clarificati mai intâi cerintele pe care le aveti. A venit timpul sa luati o decizie daca lucrati pentru dumneavoastra sau pentru firma.


Varsator


Trebuie sa va asumati responsabilitatea faptelor si sa nu mai dati vina pe altcineva. Forta dumneavoastra va va arata calea. Aveti câteva idei bune astazi pe plan profesional, asa ca ar fi bine sa le puneti in aplicare si veti avea parte de o marire de salariu.


Pesti


Concentrati-va asupra scopurilor dumneavoastra. Este posibil sa primiti ajutor din partea unui prieten sau ruda pentru a finaliza ceea ce ati inceput sau este in curs de desfasurare. Ceilalti vor considera ca noile concepte introduse sunt usor de pus in practica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS