10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte stiri

Coca-Cola prajita, cel mai nou produs fast-food


Un nou produs fast-food si-a facut debutul pe piata alimentara din Statele Unite – Coca Cola prajita. Potrivit site-ului Reuters.com, Abel Gonzales, un analist IT de 36 de ani, din Dallas, a incercat aproximativ 15 sortimente diferite pâna când s-a hotarât asupra retetei perfecte – o pasta din sirop de Coca-Cola, sirop de capsuni si fragi. Din aceasta pasta se fac apoi un fel de chiftelute, de marimea unei mingi de ping-pong, care se prajesc foarte bine. Ulterior, ele sunt servite in pahare, având deasupra sirop de Coca-Cola, frisca, scortisoara si o cireasa. „Este un produs extraordinar. Cred ca va avea un succes imens“, a declarat Sue Gooding, purtator de cuvânt in cadrul Târgului de Stat din Texas, unde Gonzales si-a prezentat inventia culinara.


Un fost hot isi despagubeste victimele


Un fost hot din Algeria, care acum isi regreta faptele, si-a chemat victimele pentru a le oferi o suma de bani, informeaza site-ul cyberpresse.ca. Barbatul, a carui identitate nu a fost dezvaluita, a fost in urma cu zece ani seful unei bande de raufacatori din Annaba, dupa care a emigrat in Canada, unde a muncit legal si a reusit sa faca avere. Potrivit sursei citate, hotul si-a chemat recent una dintre victime si i-a dat 200 de euro, deoarece cam atât valora bijuteria furata de la aceasta in urma cu zece ani. Hadda H’Zem, sora victimei, a invitat toti hotii sa urmeze exemplul barbatului care isi regreta faptele si restituie victimelor contravaloarea bunurilor furate.


Manila, locul unde mortii impart cimitirul cu viii


In aglomerata capitala filipineza Manila, viii au intrat in competitie directa cu mortii pentru spatiu. Insa, dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, din fericire pentru Virginia Bernardino si sute de alti localnici, care au fost nevoiti sa se mute in cimitirul orasului, decedatii nu par sa se supere pe noii locatari. „Pâna in prezent, nu am vazut nici o stafie. Cred ca acestea apar doar in filme. Dupa cum spune o vorba veche, oamenii trebuie sa se teama de cei vii nu de cei morti“, a declarat Bernardino, de 59 de ani.


Potrivit sursei citate, de mai multi ani, Cimitirul Nordic din Manila, situat in centrul capitalei, gazduieste si o comunitate pentru localnicii alungati din casele lor sau pentru cei din provinciile invecinate, atrasi de mitul unei vieti la oras. In prezent, in Manila traiesc aproximativ 12 milioane de oameni. Totodata, Indonezia, o tara majoritar catolica, cu 86 de milioane de locuitori, are una dintre cele mai mari rate de crestere a populatiei in Asia, de 2,36 la suta sau 5.400 de bebelusi pe zi.


Jennifer Lopez a cântat in Moscova


Actrita si cântareata de origine americana Jennifer Lopez a cântat, recent, la Moscova in cadrul unei petreceri private organizate in cinstea unui magnat local, informeaza site-ul cyberpresse.ca.


Lopez a cântat câteva dintre melodiile sale in fata unui public format din numeroase personalitati politice locale si din show-bizz, prezete pentru sarbatorirea aniversarii a 50 de ani de catre omul de afaceri Telman Ismailov, proprietarul pietei Tcherkizovski din capitala rusa. Cântareata a primit pentru prestatia sa suma de 1,5 milioane de dolari, desi aceasta ceruse organizatorilor cu 600.000 de dolari mai mult. Insa Ismailov i-a multumit personal cântaretei pentru atmosfera creata si i-a oferit acesteia o bijuterie din aur cu diamante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS