10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrucuri pentru un machiaj de seara

Trucuri pentru un machiaj de seara

Machiajul de seara este pretextul ideal pentru a va pune in valoare frumusetea. Cosmeticiana Claudia Panduru va recomanda sa tineti cont de câteva reguli atunci când va aranjati pentru un eveniment festiv.


Un machiaj realizat corect ar trebui sa camufleze eventualele imperfectiuni si sa va evidentieze trasaturile frumoase ale chipului. Daca in timpul zilei nu dati prea mare importanta machiajului, atunci când va pregatiti pentru un eveniment festiv este cazul sa apelati la câteva produse de infrumusetare. O tinuta eleganta sau trendy trebuie neaparat asortata cu un machiaj pe masura. Este indicat sa va alegeti cu atentie cosmeticele pe care intentionati sa le folositi, atât in functie de vârsta dumneavoastra, cât si in functie de trasaturile fetei.


„Fiecare persoana este unica si de aceea nu pot exista doua machiaje identice. Exista insa câteva reguli de care este indicat sa se tina seama, atunci când o femeie vrea sa se aranjeze“, a spus Claudia Panduru, cosmeticiana la salonul de infrumusetare „New Look“.


Pentru ca sunt la o vârsta când ridurile nu si-au facut inca aparitia, adolescentele sunt sfatuite sa nu foloseasca multe produse de infrumusetare. Un fond de ten fluid, un rimel, un dermatograf, un gloss si un fard de pleope in nuante vii sunt suficiente. Daca folositi prea multe produse de infrumusetare, riscati sa creati impresia unui ten imbatrânit. In ceea ce le priveste pe urmasele Evei ajunse la maturitate, acestea isi pot permite orice extravaganta. Rujuri mate, farduri in culori aprinse (aplicate in functie de trasaturile chipului), nimic nu le este interzis.


Folositi produse de calitate!


„Doamnelor trecute de prima tinerete li se recomanda sa puna accent pe calitatea produselor folosite. Un fond de ten bun ar trebui sa mai camufleze ridurile“, a sfatuit Claudia Panduru. In acest caz sunt interzise fardurile in culori aprinse (rosu, roz, mov, verde) si luciul de buze. In schimb este necesara folosirea unui anticearcan (pentru ca ridurile apar mai intâi in jurul ochilor) si a unui fard de obraz.


In realizarea unui machiaj de seara se va incepe prin aplicarea unui fond de ten. Urmeaza stratul de pudra, care are rolul de a fixa fondul de ten. Restul cosmeticelor se vor aplica in functie de gusturile si trasaturile fiecarei persoane.


Un machiaj de seara aparte este cel al miresei. Pentru ca toti ochii vor fi atintiti asupra noii perechi, dar si pentru ca miresele vor sa se diferentieze de celelalte invitate, pentru acestea se va realiza un machiaj stralucitor, unde se vor folosi din plin farduri sidefate.


In caz ca nu va pricepeti la machiaj si nu stiti exact cum se folosesc toate cosmeticele din trusa dumneavoastra este indicat sa apelati la serviciile unui specialist. O cosmeticiana va sti cu exactitate ce culori si ce cantitate de cosmetice sa foloseasca. In plus, un machiaj profesionist dureaza aproximativ un sfert de ora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS