10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSpune-mi cum te tunzi ca sa iti spun cine esti

Spune-mi cum te tunzi ca sa iti spun cine esti

Uneori, o tunsoare spune mai mult despre „proprietar“, decât ar vrea el sa scoata la iveala. In opinia psihologilor, multa lume, de la colegi pâna la sefi, are tendinta sa judece persoanele in functie de felul cum isi afiseaza podoaba capilara, dar si dupa culoarea parului. 


Daca va place sa purtati parul lung, lasat pe spate, mesajul pe care il transmiteti este clar. In opinia specialistilor, aceste doamne sunt mai greu accesibile, având nevoie de nenumarate dovezi de afectiune si de dezmierdari pentru a se simti in largul lor. Insa o data „cucerite“, ele devin foarte tandre si pasionale, daruindu-se fara retineri. Doamnele carora le place sa isi prinda parul in deja traditionala coada de cal sunt de obicei femei singure sau care cel putin se simt singure si au nevoie de multa tandrete. In cazul reprezentantelor sexului frumos cu parul arici, lucrurile sunt ceva mai complicate. Domnii ar trebui sa stie de la bun inceput ca nu e intotdeauna usor de cucerit o astfel de femeie, care, in general, este extremista: când dominatoare, când foarte supusa. Argumentele legate de presupusa superioritate masculina nu le impresioneaza prea mult, iar când vine vorba de dragoste, sunt foarte pasionate si putin brutale, adeseori inconstante. Femeile ce prefera coafura „caniche“, sau mai clar spus cu parul in ochi, sunt retrase, timide si tematoare, in timp ce semenele lor ce prefera doar o suvita pe ochi stau in general in expectativa, nefiind foarte usor de abordat, dar nici inaccesibile. Doamnele care au optat pentru o coafura baieteasca, asa-numita „a la garconne“, adora sa se simta independente, insa in intimitate vor fi destul de docile.


Culoarea parului – edificatoare pentru caracter


De-a lungul timpului, specialistii au reusit sa realizeze un fel de portret-robot al doamnelor, in functie de culoarea podoabei capilare. Se pare ca brunetele sunt niste persoane serioase, sobre, foarte capabile din punct de vedere profesional si deosebit de pasionale atunci când vine vorba de dragoste. In general, la capitolul vestimentatie, prefera hainele in nuante de rosu sau negru, cu o croiala clasica si sobra. Sotii ideali pentru brunete sunt blonzii, indeosebi cei timizi.


Satenele sunt de obiecei persoane dinamice, energice, harnice si foarte prietenoase. In moda, nu prea se poate spune ca prefera ceva anume, ele nedând dovada de prea multa constanta la acest capitol. Sotii ideali sunt brunetii, indeosebi cei seriosi si cultivati.


Dupa cum se stie, roscatele sunt celebre pentru caracterul lor „aprins“, ele fiind firi foarte temperamentale, iuti la mânie si foarte neincrezatoare. Un recent studiu a demonstrat ca roscatele au cea mai activa viata sexuala dintre femei. „Roscatele au mai multi parteneri si au relatii sexuale mai frecvent decât media. Rezultatele studiului indica faptul ca roscatele isi merita renumele“, a spus Werner Habermehl, profesor de sexologie la Universitatea din Hamburg. Barbatii ideali pentru aceste firi aprige sunt brunetii activi si pragmatici.


In fine, blondele par a fi cele mai timide si sensibile dintre doamne. Pentru ca deseori realitatea se dovedeste a fi prea dura pentru aceste femei, multe dintre ele prefera sa se retraga intr-un univers interior, foarte romantic si melancolic. Sotii ideali ai blondelor sunt brunetii cu ochi de culoare inchisa si mai inalti decât ele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS