Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Boston, luminat de 30.128 de dovleci de Halloween


Pregatirile pentru Halloween au intrat deja pe ultima suta de metri. In Boston, 100.000 de oameni au sculptat 30.128 de dovleci, pentru ca mai apoi sa lumineze orasul cu aceste torte inedite. Gratie celor 30.128 de dovleci „aprinsi“, locuitorii din Boston au reusit sa doboare recordul anterior de 28.952 de „Jack-O’-Lanterns“, cum sunt numite popularele „fete de dovleac“ din Statele Unite. Totusi, nici vechii performeri nu au dorit sa se recunoasca invinsi asa usor. Cei 22.000 de locuitori din Keene, detinatorii fostului record, au incercat si ei sa se mentina in top, reusind insa sa aprinda doar 24.682 de dovleci.


Voluntari pentru testarea de prezervative


Celebrul producator de prezervative Durex este in cautarea a 10.000 de voluntari pentru testarea noului sau produs, Pleasuremax. Reprezentantii sucursalei olandeze a firmei Durex au avut ideea de a recruta mii de barbati prin intermediul site-ului oficial al companiei. Cei care se ofera voluntari vor primi acasa o carte de vizita personalizata cu noua creatie a companiei, pentru a experimenta ceea ce Durex prezinta drept „o munca motivanta intr-un mediu stimulant“.


Lindsay Lohan, satula de sfaturi


Lindsay Lohan s-a saturat sa primeasca sfaturi de la toata lumea despre cum sa-si traiasca viata.


Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, actrita nu-si doreste decât sa fie lasata in pace sa-si traiasca viata asa cum doreste.


„Intentionez ca pâna la 30 de ani sa ma marit, sa-mi cumpar o casa si sa câstig un premiu Oscar. Vreau sa ma linistesc si sa ma asez la casa mea, iar atunci când o s-o am, o sa fiu foarte mândra de mine“, a declarat actrita.


Lindsay Lohan este de parere ca, in urma relatiei pe care a avut-o cu Harry Morton, s-a maturizat si va evita sa faca aceleasi greseli si in relatiile viitoare.


„Daria, iubirea mea“, la Sibiu


Telespectatorii telenovelei „Daria, iubirea mea“, difuzata Acasa in fiecare marti, miercuri si joi de la ora 21.30, vor putea urmari imagini filmate la Sibiu si in apropierea Sibiului.


La inceputul lunii octombrie, protagonistii telenovelei, Victoria Raileanu si Adrian Stefan au filmat timp de doua zile in locatii superbe, in apropierea Sibiului.


In episodul de asta seara, Dan Nichita (Adrian Stefan) o „rapeste“ o zi pe Daria (Victoria Raileanu) si pleaca la Sibiu, de unde este mama lui, pentru a fugi o zi de agitatia orasului, de intrigile celor din jur si pentru a se bucura in liniste unul de celalalt.


Adrian si Victoria au mai filmat si in satul Rasinari, iar a doua zi, dupa o scurta secventa chiar in Ocna Sibiului, toata lumea a coborât in Sibiu, la cele doua locatii stabilite in prealabil: piata mica de lânga Catedrala, la Podul Minciunilor si piata mare, care era plina de porumbei.

Exit mobile version