16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte stiri

Avere de milioane donata in scopuri caritabile


O coafeza a devenit celebra dupa moartea sa, dupa ce a lasat drept mostenire o avere de 35 de milioane de dolari pentru cercetarea cancerului si a diabetului. Eugenia Dodson, ce s-a stins din viata la venerabila vârsta de 101 ani, a trait toata viata intr-o casa modesta, refuzând orice fel de lux. Astfel, dupa moartea sa, nu mica le-a fost mirarea prietenilor sai sa afle ca femeia strânsese peste 35 de milioane de dolari, pe care i-a donat institutelor universitare de cercetari in domeniul cancerului si al diabetului.


Condamnat pentru ca a stricat Craciunul familiei


Un barbat care anul trecut a stricat Craciunul familiei sale, certându-se cu sotia si copiii sai, a fost pedepsit exemplar de un judecator. Dupa cum informeaza Libero.it, certaretul a fost obligat ca de Craciun sa isi invite familia, care intre timp l-a abandonat, intr-unul dintre cele mai scumpe restaurante din Atlanta. In plus, barbatul a fost condamnat la 12 luni de inchisoare, insa cu suspendare. Daca nu vrea sa ajunga dupa gratii, irascibilul domn va trebui sa urmeze un curs pentru a invata sa isi tina in frâu nervii. In plus, pe 5 ianuarie el va trebui sa se prezinte in fata judecatorului cu nota de plata, pentru a dovedi ca si-a tinut promisiunea.


Guy Ritchie refuza ideea adoptiei


Guy Ritchie, sotul Madonnei, nu este de acord cu decizia cântaretei de a adopta un orfan din Malawi. Potrivit site-ului Yahoo!News, diva americana l-a adus deja pe David Banda, de numai un an, in Londra, dupa ce ea si regizorul peliculei „Revolver“ au primit dreptul de custodie temporara asupra micutului. Cu toate acestea, se pare ca gestul artistei a dat nastere unor certuri in familia sa. Un apropiat al celor doi soti a declarat pentru revista Closer: „Guy nu este de acord cu adoptia. Decizia Madonnei a provocat noi tensiuni in cuplu. Insa ea nu vrea sa renunte la copil. Madonna face parte dintr-o familie cu sase copii si este normal sa isi doreasca sa calce pe urmele mamei sale. Având 48 de ani, cântaretei i-ar fi foarte greu sa mai conceapa un copil. Astfel, singura sa solutie ramâne adoptia“.


Sot poligam luat la bataie de cele patru neveste


Un iranian in vârsta de 47 de ani a fost agresat in salile Tribunalului din Teheran de cele patru sotii ale sale, care nu aveau idee una de existenta celeilalte. Dupa cum informeaza Libero.it, barbatul a reusit sa pastreze pentru un timp secretul in legatura cu mariajele sale, insa la un moment dat una dintre sotii a inceput sa devina suspcioasa si a reusit sa dea de urmele celorlalte trei „colege de suferinta“. Ele l-au denuntat pe poligam autoritatilor. Potrivit legii, iranianul avea voie sa se casatoreasca de patru ori, insa el trebuia sa aiba acceptul sotiilor.


Carmen Electra, fericita fara barbati


Carmen Electra si-a propus sa nu se mai intâlneasca o perioada cu barbati, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.


Actrita, care a fost maritata cu chitaristul Dave Navarro timp de trei ani, a afirmat ca se simte singura de când a divortat de sotul sau, dar nu intentioneaza sa cunoasca alti barbati.


„Imi doresc sa fiu singura o perioada. Vreau sa ma distrez si consider ca nu este momentul sa am o noua relatie“, a declarat Electra. Potrivit sursei citate, in urma divortului care a avut loc anul acesta in luna iulie, actrita de 34 de ani a ramas in relatii bune cu fostul sau sot. „Acum am mai mult timp liber sa petrec cu prietenii. Ma simt bine in compania lor si vreau sa ma bucur de fiecare moment“, a adaugat actrita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS