16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOltenii se gândesc la Revelion

Oltenii se gândesc la Revelion

De cum s-a incheiat sezonul estival, craiovenii au si inceput sa se gândeasca la modalitati de a-si petrece sarbatorile de iarna. O parte din acestia au trecut deja pe la agentiile de turism pentru a profita de una dintre ofertele de Revelion. 


Oltenii grijulii au inceput inca din luna septembrie sa se intereseze de ofertele agentiilor de turism pentru sarbatorile de iarna.


„Avem clienti care au venit sa-si aleaga destinatia pentru Revelion inca de luna trecuta. Cei care vor sa-si petreaca sfârsitul de an departe de casa ar trebui sa-si rezerve din vreme un loc la hotel sau pensiune, fiindca ofertele cele mai bune se epuizeaza cel mai repede. De obicei, rezervarile se fac pâna la inceputul lunii decembrie. Cei care vin mai târziu risca sa nu mai gaseasca locuri libere, cel putin in locatia pe care o doresc“, a precizat Ramona Gavan, agent de turism la „Marshal“. Cei interesati mai au la dispozitie doar câteva saptamâni pentru a studia ofertele agentiilor de turism si a alege locul unde sa-si petreaca noaptea dintre ani.


Deocamdata, in topul preferintelor celor care au optat pentru o vacanta in România se numara statiunile situate pe Valea Prahovei. Cei care au ales sa-si petreaca Revelionul in aceasta zona, recunoscuta pentru peisajele deosebite, s-au gândit probabil ca vor avea ocazia sa si schieze. In ceea ce priveste tarifele, acestea difera atât in functie de hotel, cât si de statiunea aleasa. Pentru patru nopti petrecute intr-o vila de trei stele intr-o statiune din Sinaia, in perioada 29.12.2006 – 02.01.2007, o persoana trebuie sa plateasca 590 RON. In caz ca doriti sa beneficiati si de servicii in plus, nota de plata poate urca vertiginos. Un turist va trebui sa plateasca 1.380 RON pentru o oferta ce include: cazare intr-o vila de trei stele, cu micul dejun inclus si cina festiva de Revelion si a doua zi. De asemenea, veti beneficia si de un program artistic la petrecerea dintre ani.


Anul Nou, peste hotare!


Nu toti craiovenii vor sa intâmpine noul an in tara, unii preferând sa-si petreaca sarbatorile de iarna in Europa, printre preferintele acestora numarându-se Austria, Cehia si Spania. Cei care doresc o vacanta de cinci zile in capitala Austriei, la Viena, trebuie sa plateasca 619 euro. Pentru aceasta suma veti beneficia de cazare intr-un hotel de trei stele cu micul dejun inclus, bilet de avion pe ruta Bucuresti-Viena si retur, intâmpinare si asistenta pe aeroport la dus, precum si de transport de la aeroport la hotel si retur. Daca vreti sa beneficiati si de alte servicii, precum cina festiva de Revelion sau excursii in diferite zone va trebui sa platiti in plus.


Exista si olteni care prefera sa-si faca sarbatorile de iarna intr-o locatie exotica. Acestia trebuie insa sa dispuna de un buget generos, pentru ca opt zile petrecute in Dubai, in perioada 30.12.2006 – 07.01.2007 costa 1.689 euro. Oferta in cauza cuprinde: cazare in hotel de patru stele, mic-dejun in fiecare zi si cina festiva de Revelion, bilet de avion pe ruta Bucuresti – Dubai si retur, precum si intâmpinare si asistenta la aeroport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII