8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti mult de lucru la serviciu, sefii cer de la dumneavoastra imposibilul, dar depuneti eforturi sa le faceti pe plac.


Taur


O zi perfecta pentru sufletul dumneavoastra, deoarece petreceti mai mult timp cu persoana iubita, va faceti declaratii de dragoste, promisiuni si angajamente.


Gemeni


Iubiti cu pasiune si vreti sa-i aratati celui drag ceea ce simtiti pentru el prin gesturi de tandrete, prin momente romantice.


Rac


Piedicile care va tin pe loc devin frustrante, incât sunteti gata sa renuntati la un anumit plan pentru ca nu inainteaza asa cum ati fi dorit.


Leu


Cheltuiti multi bani pentru pregatirea unei calatorii, a unei schimbari de domiciliu sau a unei schimbari de directie din viata dumneavoastra.


Fecioara


Va luati inima in dinti, va mobilizati fortele si duceti mai repede la capat ceva ce ati inceput mai demult.


Balanta


O zi in care aveti impresia ca toate merg de-a-ndoaselea. Ori apar piedici, ori primiti o veste proasta ce anunta ca nu mai puteti ajunge la ceea ce visati.


Scorpion


Aruncati o privire inapoi sa vedeti ce a ramas nerezolvat pentru ca aveti acum si energia, si cheful, si mijloacele necesare.


Sagetator


Aveti mult de lucru, dar trebuie sa fiti mai organizat in treburi, pentru ca ati putea fi sufocat de sarcini, nestiind careia sa-i dati prioritate.


Capricorn


Aveti niste bani la dispozitie si va permiteti o placere. Aveti un motiv clar pentru a sarbatori si-i luati pe prieteni sa va distrati.


Varsator


Daca vi se cuvin niste bani, azi puteti sa va ridicati pentru a va revendica drepturile.


Pesti


Situatia financiara nu este tocmai buna, suferiti ca nu aveti o anumita suma de bani prin care v-ati putea satisface o dorinta. Trebuie sa fiti atent la cheltuieli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS