Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Un chinez de 105 ani isi cauta nevasta


Un chinez, de 105 ani, a dat mai multe anunturi la rubrica „Matrimoniale“ in speranta ca isi va gasi o noua sotie. Potrivit site-ului Ananova, Gong Duruo, nascut in Chengde, in 1901, a marturisit ca isi doreste ca mireasa sa sa fie cu 50 de ani mai tânara decât el. Gong, medic de profesie, a declarat: „In primul rând, femeia cu care ma voi casatori trebuie sa aiba cunostinte in domeniul medical, pentru ca voi avea nevoie de o asistenta, sa scriu o carte de medicina. In al doilea rând, imi doresc ca aleasa mea sa aiba cu 50 de ani mai putin decât mine, sa ma poata ingriji. Cred ca noi toti trebuie sa avem un tel. Fara tel, oamenii ar muri foarte devreme“. Potrivit sursei citate, Gong are doua licente in medicina – una obtinuta in 1940, la Universitatea Americana de Stat, si o alta obtinuta in urma absolvirii cursurilor Scolii de Medicina din cadrul Universitatii China de Vest, in 2000.


Oras „pictat“ roz


Autoritatile unui oras din estul Indiei planuiesc sa picteze intreaga localitate in roz, in speranta ca „schimbarea de imagine“ va avea un efect benefic asupra moralului locuitorilor. Potrivit site-ului Reuters.com, vechiul oras Aurangabad, din Bihar – unul dintre cele mai sarace state indiene – este afectat de un numar din ce in ce mai mare de crime, rapiri si violente intre caste. Oficialii sustin ca ideea „pictarii“ orasului in roz a fost „imprumutata“ de la comunitatea din statul vestic Rajput, a carui capitala – Jaipur – este cunoscuta drept „orasul roz“ al Indiei. „Doar câteva cladiri din Jaipur au aceasta culoare. Insa Aurangabad va deveni adevaratul oras roz al tarii noastre“, a declarat Arvind Kumar Singh, oficial al guvernului regional din Bihar.


„Lacrimi de iubire“ in cinematografe


Personaje indragite din „Lacrimi de iubire“ pot fi reintâlnite, incepând de vineri, in cinematografe. Cu Adela Popescu si Dan Bordeianu in rolurile principale, filmul marcheaza debutul in cinematografie, in roluri de protagonisti, a celor doi tineri actori. „Finalul serialului omonim a fost gândit din timp, pentru ca povestea de iubire dintre Andrei si Alexandra nu a fost una simpla si nu se putea termina atât de banal cum poate unii si-ar fi dorit. Sigur ca am fi putut alege alte variante. Puteam face un alt serial, de exemplu, sau sa ne axam pe povestea altor personaje… Consider totusi ca lungmetrajul a fost cea mai buna optiune pentru povestea pe care am ales sa o continuam“, a marturisit scenaristul Eugen Patriche.


Duran Duran la Bucuresti


Trupa Duran Duran va concerta astazi pentru prima data in România, la Sala Palatului din Bucuresti. Duran Duran si-a adus la Bucuresti majoritatea echipamentului necesar concertului, si o echipa formata din 30 de tehnicieni. Staff-ul trupei a sosit in Capitala cu trei tiruri si doua autocare si se alatura echipei autohtone de productie, formata din 50 de persoane, pentru a pregati in cel mai mic detaliu concertul de asta-seara.


Trupa a solicitat pregatirea a sapte camere in zona de backstage, birouri necesare personalului tehnic, de productie si catering, dar si cabine pentru garderoba si spatii de relaxare.

Exit mobile version