22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLindsay Lohan, dependenta de shopping

Lindsay Lohan, dependenta de shopping

Uneori, shopping-ul poate fi mai mult decât un hobby, transformându-se rapid intr-o boala. Este suficient sa vedem cazul tinerei actrite Lindsay Lohan care, anul trecut, a cheltuit peste un milion de dolari pentru haine si accesorii. 


Vedeta de 19 ani a marturisit ca pentru ea nu este deloc dificil sa cheltuiasca 100.000 de dolari in 20 de minute. Din câte se pare insa, Lohan este constienta ca pasiunea sa pentru cumparaturi a devenit chiar periculoasa, ea supunându-se recent unei sedinte de hipnoza pentru a se vindeca de aceasta boala. Potrivit revistei Life & Style, care a analizat in detaliu garderoba lui Lohan, sifonierele tinerei actrite sunt pline pâna la refuz cu haine Prada de cel putin 8.000 de euro sau de genti Balenciaga de 2.000 de euro, achizitionate la sfatul stilistului sau, Rachel Zoe, care insa nu stie cum „sa tina in frâu“ pasiunea pentru shopping a clientei sale.


„Linsday are atât de multe haine, incât nu mai stie ce a purtat si ce nu“, a povestit Zoe. Lohan, care ar fi recunoscut intr-un interviu si alte dependente mai grave, precum cea de mâncare sau de droguri, se apara si ea cum poate. „Nu vreau sa fiu cea care se imbraca cel mai bine dintre saraci“, a spus actrita, incercând sa isi justifice pasiunea pentru magazine… Dupa care a dat o fuga la psiholog pentru a-i cere ajutorul.


Potrivit prietenilor sai, sedintele de hipnoza au inceput deja sa isi faca efectul. Pe 23 mai, in timpul unei opriri la „Rosaen“, in Los Angeles, Lindsay ar fi cheltuit doar 920 de dolari. Singurul care inca neaga dependenta actritei este purtatorul sau de cuvânt, acesta infirmând zvonurile legate de sedintele de hipnoza. „Lindsay iubeste hainele frumoase, insa zvonurile ca ar fi cheltuit intr-un an un milion de dolari sunt stupide“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS