15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Graba in care vreti sa va rezolvati problemele in acest week-end nu face altceva decât sa va enerveze. Chiar daca nu va iese nimic din ceea ce v-ati propus sa realizati, ar fi bine sa nu va pierdeti. Astfel veti reusi sa duceti lucrurile la final.


Taur


Va asteapta un week-end greu alaturi de cei dragi. Trebuie sa stiti sa dati explicatii referitor la deciziile pe care le-ati luat pe propria raspundere. Datorita puterii de convingere pe care o aveti veti reusi sa calmati spiritele.


Gemeni


Posibilitatile de distractie pe care le aveti in acest week-end sunt nelimitate, in special din punct de vedere financiar. Veti primi o aprobare care va va alunga grijile facute in ultimul timp. Perioada buna a zilei apare spre seara, când prietenii va vor face o surpriza.


Rac


Sunteti prea timid si din cauza acestui lucru ati putea rata câteva ocazii de distractie in acest week-end. Nici cu persoana iubita lucrurile nu stau tocmai bine pentru ca nu va descurcati sa va exprimati sentimentele.


Leu


Temerile pe care le aveti in legatura cu persoana iubita se dovedesc a fi neintemeiate, mai ales ca nu aveti motive. Un prieten apropiat va roaga sa interveniti intre el si persoana iubita pentru a aplana un conflict.


Fecioara


Sunteti vioi si inzestrat cu un magnetism deosebit, iar cei din jur sunt fermecati de carisma dumneavoastra. Nu prea aveti chef de stat acasa in acest week-end si va gânditi chiar sa faceti o excursie la munte. Nu este exclus sa primiti propuneri interesante de la persoanele de sex opus.


Balanta


Dinamismul de care dati dovada astazi va va ajuta sa terminati treburile in timp record. Duminica veti obtine o suma de bani care va va fi utila in cumpararea unui accesoriu. Aflati de o casatorie a unui prieten la care sunteti invitat.


Scorpion


Ar trebui sa va vizitati un prieten in acest week-end, pentru simplul motiv ca acesta va datoreaza bani. De altfel, nici dumneavoastra nu stati tocmai bine la capitolul finante. Veti constata ca trebuie sa va revizuiti lista prioritatilor.


Sagetator


Sansele de distractie in acest week-end sunt modeste, dar ajutorul unui prieten v-ar putea imbunatati perspectivele. Atentie la investitii sau la cheltuieli, care vor fi cam exagerate. Un telefon primit spre seara v-ar putea scoate la o mica petrecere alaturi de prieteni sau de persoana iubita.


Capricorn


Nu va incredeti prea mult in sperantele pe care vi le-ati pus in acest week-end. Va veti petrece majoritatea timpului pe drumuri pentru a va rezolva probleme de ordin financiar. Partenerul dumneavoastra se pregateste de un examen si trebuie sa-l ajutati.


Varsator


Nu sunteti foarte convins de reusita si, daca aveti nelamuriri, ar fi bine sa cereti sfatul persoanei iubite: ea stie intotdeauna ce este mai bine pentru dumneavoastra. Spre seara este indicata o iesire in oras.


Pesti


Sunteti nemultumit datorita unor probleme a caror rezolvare se dovedeste a fi dificila. Va trebui sa luati masuri prompte, altfel tot week-end-ul se va dovedi ratat. Nu ezitati sa luati in considerare sfaturile pe care le veti primi de la apropiati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS