3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Stiati ca?

• La fel ca si vinul rosu, berea protejeaza inima. Din câte se pare, aceasta bautura contine substante antioxidante, capabile sa reduca riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Consumul moderat de bere, licoare bogata si in vitamine din grupul B, are o influenta benefica asupra controlului omocisteinei, care in cantitati crescute favorizeaza aparitia patologiilor cardiocirculatorii.


• Folosirea bicicletei este ideala pentru a combate hipertensiunea arteriala, cardiopatia si pentru reabilitarile posttraumatice. In plus, ciclismul duce la marirea numarului vaselor capilare in muschi si diminueaza riscul aparitiei maladiilor respiratorii.


• Starile de angoasa si nervozitate pot fi combatute extrem de simplu si eficient. Este de ajuns sa faceti un pic de ordine in acte sau in sifonier. Cel putin asta este parerea cercetatorilor, care sunt convinsi ca a face un pic de ordine, oriunde, ne ajuta sa ne facem ordine si in idei.


• Lentilele de contact colorate, folosite din ratiuni pur estetice, pentru a ne schimba culoarea ochilor, pot provoca serioase daune, putând duce chiar si la orbire. Semnalul de alarma vine de la Food and Drugs Administration din Statele Unite, asociatie ce a blocat importul de lentile care, spre deosebire de cele „normale“, pot fi vândute fara nici un fel de control. De acum incolo, lentilele de contact pot fi achizitionate doar pe baza unei retete si ele trebuie sa respecte niste norme fixate anterior de asociatia care vegheaza asupra sanatatii poporului american.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS