12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cel mai mare dovleac din Europa


Cel mai mare dovleac din Europa vine din Suedia si cântareste 534,1 kg. Dupa cum informeaza Krone.at, comerciantul de mobila Lilja Anders, din Alem, sudul Suediei, a stabilit un nou record european in cadrul concursului „Atlantic Giant“, in Germania, devansându-si toti ceilalti 14 contracandidati.


Suedezul a doborât recordul precedent, stabilit anul trecut de un belgian, care a prezentat un dovleac de 475 kg.


Anders a avut nevoie de 28 de ore pentru a transporta dovleacul in Germania.


„Cresc dovleci de vreo cinci ani, iar premiul de azi, in valoare de 3.000 de euro, este cel mai mare câstig de pâna acum“, a spus el.


Despagubiri pentru persoanele rapite de extraterestri


Un avocat german este sigur ca poate da o mâna de ajutor tuturor acelor persoane care au fost rapite de extraterestri. Dupa cum informeaza Krone.at, avocatul Jens Lorek s-a declarat dispus sa lupte in numele victimelor extraterestrilor, acestea având, in opinia sa, dreptul la despagubiri de la stat. „Este evident ca acesti oameni au nevoie de consiliere juridica.


Problema este ca ei se tem sa nu se faca de râs in fata instantei“, afirma Lorek. Avocatul intentioneaza sa obtina macar tratamente gratuite, insa nicidecum pentru a-si „trata“ imaginatia mult prea bogata, ci mai degraba pentru a scapa de traumele suferite in timpul rapirilor.


Kate Moss isi mai doreste un copil


Manechinul britanic Kate Moss a declarat recent ca isi doreste sa aiba un copil cu iubitul sau, cântaretul Pete Doherty. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, controversatul rocker trebuie mai intâi sa renunte la droguri, iar Kate Moss este hotarâta sa-l ajute. Manechinul britanic este deja mama unei fetite nascuta dintr-o relatie anterioara.


Vedeta doreste sa-i ofere acesteia un fratior sau o sora. In plus, Kate Moss crede ca daca Pete va deveni tata, el va petrece mai mult timp cu ea acasa, ceea ce il va ajuta sa reziste tentatiei drogurilor. Inainte de a aduce pe lume un copil, cei doi intentioneaza sa se casatoreasca.


Evenimentul va avea loc curând in Jamaica.


Victoria Beckham – nemultumita de propria imagine


Cântareata britanica Victoria Beckham a declarat recent ca nu este multumita de imaginea sa. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-star.com, sotia fotbalistului englez David Beckham a subliniat ca detesta sa se vada in fotografii deoarece i se pare ca fata sa este prea slaba si in plus nu-i place nasul ei. Din nefericire pentru ea, Victoria si sotul sau sunt unele dintre tintele preferate ale fotografilor. Vedeta intentioneaza sa se lanseze in lumea modei si a precizat ca spera ca propriile sale creatii sa fie fotografiate mai mult decât ea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS