12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Roscate faimoase

Potrivit unor studii recente, roscatele naturale ar fi pe cale de disparitie, in prezent reprezentând doar unu la suta din populatia globului. Cu toate acestea, lumea show-bizz-ului nu pare sa duca lipsa de astfel de „exemplare“, care de care mai apetisante, chiar daca nu sunt toate naturale suta la suta.


Marcia Cross. Culoarea aprinsa a buclelor frumoasei Marcia o face sa iasa in evidenta fata de colegele sale de pe platourile serialului „Neveste disperate“. Recent, actrita a fost vazuta cu o coafura extrem de sexy, un „look“ cu care personajul sau conservator – Bree Van De Kamp – nu ar fi de acord.


Lily Cole. Vedeta a aparut in numeroase prezentari de moda si reviste mondene din Statele Unite, desi multi critici au acuzat-o ca are o figura prea „comuna“. Parul roscat aprins pare sa fie secretul sau, oferindu-i elementul distinctiv pentru care este preferata de casele de moda.


Julianne Moore. Frumoasa artista nu rateaza niciodata ocazia de a-si evidentia frumusetea naturala a parului roscat, in contrast cu ochii verzi, puternic conturati.


Nicole Kidman. In primii ani de cariera, frumoasa actrita australiana era cunoscuta pentru parul roscat si cârliontat care o facea sa fie unica in peisajul hollywoodian. Recent, vedeta a preferat sa-si schimbe culoarea parului, adoptând o nuanta de blond deschis.


Cynthia Nixon. De la blond inchis la roscat a fost doar un pas pentru cunoscuta actrita, care a aparut cu aceste nuante pe perioada filmarilor pentru serialul „Totul despre sex“.


Geri Halliwell. Desi a devenit faimoasa ca „roscata de la Spice Girls“ in primii ani de cariera, cântareata a preferat, recent, o nuanta de blond deschis, care ii ofera mai multa naturalete.


Debra Messing. Actrita de comedie a fost daruita de mama natura cu cele mai frumoase bucle roscate. Cu siguranta, aceasta este trasatura cea mai usor de remarcat a vedetei, cunoscuta pentru rolul din serialul „Will & Grace“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS