10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinLinda Evangelista si secretele sale de frumusete

Linda Evangelista si secretele sale de frumusete

 


Desi a implinit pe 10 mai vârsta de 41 de ani, Linda Evangelista este inca unul dintre cele mai cautate topmodele din lume, dar mai mult, un exemplu pentru doamnele din intreaga lume, un simbol al femeii care stie sa ajunga mereu la scopul pe care si l-a propus.


S-a hotarât sa devina model atunci când avea vârsta de doar 12 ani, aceasta fiind cea mai mare dorinta a sa, aceea de a prezenta moda.


„M-am decis asupra carierei mele de la vârsta de 12 ani si am fost binecuvântata sa-mi pot realiza visurile. Eventualitatea de a deveni o stea rock nu a existat pentru mine pentru ca nu stiu sa cânt. Sunt nespus de recunoscatoare pentru sansele care mi s-au acordat si pentru succesul pe care il am in cariera pe care am ales-o. In cazul in care nu as fi reusit ceea ce mi-am propus, nu stiu ce as fi facut, pentru ca pentru mine nu a existat un plan B“, a declarat frumoasa canadianca.


Fiind intrebata de catre reporterul unei reviste de frumusete care este secretul sau prin care reuseste sa fie mereu stralucitoare si seducatoare, topmodelul a tinut sa sublinieze ca lucrul cel mai important este acela de a avea mereu grija de propria persoana.


„Am mereu grija de mine. Pretind totul de la mine, 100 la suta, deci atentia pe care o acord corpului meu trebuie sa fie maxima. Ma hranesc intr-o maniera sanatoasa. Un lucru pe care il fac mereu cu placere este mersul pe motocicleta. Aceasta activitate pur si simplu ma destinde. Incerc in tot ceea ce fac sa traiesc sanatos. Nu beau, nu fumez, dorm exact atât cât trebuie, nici mai mult, nici mai putin. Incerc sa mentin mereu un echilibru intre fizic si psihic“, a declarat Linda.


Vedeta a mai dezvaluit faptul ca alt secret al sau il reprezinta practica yoga. „Conceptia mea este aceasta. Este una foarte simpla: orice fel de miscare, de la dans, la tenis, face bine. Miscarea este fundamentala pentru bunastarea unei persoane. Eu spre exemplu sunt o mare amatoare de yoga. Imi da foarte mult echilibru si asa cum am mai spus este exact ceea ce caut eu. Chiar si atunci când vine vorba de alimentatie cuvintele mele cheie sunt «echilibru» si «sanatos». Incerc pe cât este posibil sa manânc hrana proaspata cu continut scazut de grasimi. «Sanatos» pentru mine inseamna a nu renunta la carbohidrati. Nu urmez unul dintre regimurile alimentare la moda care duc la pierderea rapida de kilograme. Nu am renuntat niciodata la paste pentru ca imi plac foarte mult“, a mai spus topmodelul.


Un sfat pe care Linda l-a oferit doamnelor a fost acela de a nu iesi niciodata din casa fara a folosi inainte o crema impotriva soarelui: „Eu folosesc mereu un filtru solar. Chiar si iarna sau atunci când ies in oras. Este foarte important pentru piele si cred ca orice femeie ar trebui sa faca la fel“.


Una dintre obsesiile topmodelului este legata de schimbarea look-ului si produsele cosmetice. Vedeta obisnuieste sa isi schimbe permanent produsele de cosmetica, si asta pentru ca ii place sa experimenteze noile culori de machiaj. Si in ceea ce priveste culoarea podoabei sale capilare, fotomodelul a fost mereu la inaltime, in ultimii patru ani schimbându-si de cel putin 17 ori culoarea la par.


„Imi schimb mereu stilul, insa am mereu un punct de referinta la care ma intorc. Imi place sa folosesc machiajul pentru a scoate in evidenta ceea ce mi-a dat Dumnezeu. Este pur si simplu modul meu de a-mi exprima personalitatea“, a mai declarat Linda.


Intrebata care ar fi pentru ea definitia frumusetii, vedeta a raspuns:


„Intr-o zi, un prieten mi-a dat o definitie foarte frumoasa a frumusetii: pozitivitatea. Daca esti pozitiv, reusesti sa gasesti frumusetea in toate lucrurile si in toate persoanele“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS