9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Situatia dumneavoastra financiara nu este tocmai roz. Nu cheltuiti pe obiecte de lux sau pe orice altceva care nu va este necesar.


Taur


Schimbarile petrecute la locul de munca vor fi benefice daca veti sta pe loc si veti accepta ceea ce se intâmpla in jurul dumneavoastra.


Gemeni


Veti stabili noi prietenii in cercul pe care il frecventati. Nu refuzati invitatiile doar pentru ca va simtiti dezamagit.


Rac


Secretele vor da nastere conflictelor de acasa mai ales daca nu ati fost tocmai cinstit. Daca partenerul este suspicios, cel mai bine ar fi sa clarificati lucrurile inainte de a fi prea târziu.


Leu


Problemele cu institutiile oficiale va vor ingrijora. Trebuie sa fiti atent pentru a nu inrautati lucrurile exagerând.


Fecioara


Partenerul dumneavoastra vrea sa i se acorde intreaga atentie si, daca nu sunteti pregatit sa i-o oferiti, cel mai bine ar fi sa va faceti planuri de despartire.


Balanta


Gasiti un mod care sa va permita sa puneti in practica unele din ideile inovatoare pe care le aveti. Vorbiti cu cei care sunt interesati de planurile dumneavoastra si puteti deveni parteneri la acest proces.


Scorpion


Nimeni nu trebuie sa va strice ziua. Fiti cinstit si spuneti lucrurilor pe nume. Puteti face atât de multe si nimeni nu trebuie sa strânga roadele de pe urma dumneavoastra.


Sagetator


Se pare ca va asteapta deceptii si esecuri la locul de munca, asa ca tineti ochii si urechile deschise pentru a descoperi noutatile.


Capricorn


Ideile dumneavoastra despre cum sa faceti rost de bani se vor dovedi profitabile. Vorbiti despre intentiile pe care le aveti cu prietenii sau rudele. Calatoriile vor fi benefice, dar va vor costa.


Varsator


Nu va implicati in afacerile secrete ale altora. Problemele cu socrii sau cu rudele vor cauza conflicte intre dumneavoastra si partenerul de viata, asa ca va trebui sa fiti foarte deschis in ceea ce priveste sentimentele.


Pesti


Dezordinea va va supara. Nu dati voie unei persoane alaturi de care traiti sa va ruineze planurile. Vizitati-va prietenii, aveti nevoie sa stati de vorba cu cineva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS