10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBretonul - vedeta sezonului

Bretonul – vedeta sezonului

Cum sa ne tundem, in ce culori sa ne vopsim parul si mai ales ce coafuri sa abordam pentru a tine pasul cu moda, acestea sunt doar câteva lucruri pe care a tinut sa le lamureasca hair stilistul Marian Cotoi.


A venit toamna, un pretext ideal pentru stilisti de a propune noi modalitati de aranjare a podoabei capilare. Se pare ca, de aceasta data, avantajate sunt acelea dintre dumneavoastra care au parul lung. Importanta este nu atât lungimea podoabei capilare, cât tunsoarea pe care o abordati. „Pentru aceasta toamna le recomand craiovencelor o tunsoare cu breton in V sau neregulat. Alta varianta ar fi bretonul lung, care sa treaca de sprâncene si care creeaza o aura de mister femeii“, a afirmat hair stilistul Marian Cotoi. Bretonul se alege in functie de forma fetei dumneavoastra. Daca aveti o fata rotunda, stilistul va recomanda sa evitati bretonul care sa treaca de sprâncene. In caz ca totusi nu agreati ideea de breton, puteti incerca o tunsoare in trepte geometrice, foarte la moda in aceasta perioada.


„In cazul parului scurt se poarta filajele care sa incadreze armonios fizionomia si sa ascunda eventualele defecte“, a precizat Marian Cotoi. Conform spuselor acestuia, oltencele s-au declarat foarte incântate de ideea ca se poarta parul lung. Si pentru ca vor neaparat sa tina pasul cu moda, foarte multe au inceput sa apeleze la extensii, o modalitate foarte simpla de a avea parul lung.


Cât mai mult volum!


In ceea ce priveste coafurile de zi cu zi, exista o gama larga de variante. Atentie, parul se va aranja in asa fel incât sa aiba foarte mult volum. Parul intins nu mai este in gratiile stilistilor, cel putin pentru acest sezon. In caz ca nu dispuneti de foarte mult timp liber, buclele largi sunt modalitatea cea mai la indemâna de a da volum podoabei dumneavoastra capilare. Solutii exista si pentru acelea dintre dumneavoastra care au parul drept sau lipsit de volum: il puteti purta creponat.


O tunsoare buna este pusa in valoare si de o culoare potrivita. Noile tendinte cer ca parul dumneavoastra sa fie vopsit in culori reci. „Doamnelor si domnisoarelor care vor sa-si schimbe culoarea parului le propun sa incerce reflexe reci pe baze calde. Astfel, baza poate fi un tabac, blond aramiu sau maro, iar ca reflexe se vor folosi diferite nuante de cenusiu“, a spus stilistul craiovean. Acesta a tinut sa precizeze ca tendintele recomandate de specialisti nu trebuie „copiate“, ci adaptate in functie de forma fetei, dar si de stilul dumneavoastra. Felul in care va aranjati trebuie sa va puna in valoare personalitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU