11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete alergice la casatorie

Vedete alergice la casatorie

Vara asta a fost favorabila pentru multe cupluri de vedete care s-au decis sa isi jure iubire eterna in fata ofiterului Starii Civile. Exista insa la fel de multe cupluri care fug de casnicie si se folosesc de orice scuza pentru a nu-si pune verighetele.


Unul dintre cele mai mediatizate cupluri ale momentului este cel format din Brad Pitt si Angelina Jolie. Zvonurile legate de casnicia lor au fost multe si contradictorii. Din ultimele declaratii, se pare ca persoanele care viseaza ca vor asista la o „nunta de poveste“ pot sa isi indrepte atentia in alta parte, pentru ca starurile nu prea au gânduri de casatorie. Intr-un interviu acordat revistei Esquire, actorul Brad Pitt a spulberat toate zvonurile privind o posibila casatorie a sa cu frumoasa Angelina Jolie. Starul american a marturisit ca se va casatori cu Jolie doar in momentul in care toate cuplurile din Statele Unite vor avea acest drept, facând o aluzie la legalizarea casatoriilor gay. „Angie si cu mine ne-am gândit sa ne casatorim doar atunci când toate cuplurile din tara vor avea posibilitatea legala de a face acest lucru“, a spus Pitt.


Katie Holmes si Tom Cruise – poveste fara sfârsit


Alt cuplu ce pare ca se joaca „De-a v-ati ascunselea“ cu ofiterul de stare civila este cel format de Tom Cruise si Katie Holmes, carora presa le fixeaza o data pentru casatorie in fiecare luna. Cea mai recenta informatie despre cei doi da ca sigura o nunta a lor in aceasta toamna. Insa nu este nimic cert, mai ales ca mireasa a cam inceput sa aiba dubii in legatura cu propriile sentimente. Vedeta a declarat recent ca nu mai este sigura pe sentimentele ei si se gândeste chiar la anularea planurilor de casatorie. „Toate emotiile si sentimentele de la inceputul relatiei dintre cei doi au murit. Desi Holmes si-a cumparat rochia de mireasa, in ultima perioada, aceasta devine foarte nervoasa si irascibila când vine vorba despre casatoria ei cu Tom Cruise“, au declarat apropiati ai cuplului.


Cameron Diaz si Justin Timberlake – casatorie la sfântul asteapta


Cunoscutul popstar american, Justin Timberlake, logodnicul actritei Cameron Diaz, a declarat ca nu se simte pregatit pentru casatorie si ca are de gând sa isi puna pirostriile cam peste 15 ani. Justin Timberlake insista ca relatia sa cu Cameron Diaz este „perfecta“ asa cum este, considerând ca nu este nevoie de un mariaj. Cunoscutul cântaret a facut aceasta afirmatie in emisiunea „Tonight Show With Jay Leno“. „Cum crezi ca va fi viata ta sexuala in viitor? Ai in plan o casatorie? Si, mai ales, ce crede Cameron despre toate acestea?“, a intrebat prezentatorul TV. La auzul acestor cuvinte, Timberlake a fost aproape socat, declarând: „Mariaj?! Nici gând – noua ne place sa facem sex si necasatoriti! De ce sa stricam o iubire frumoasa cu o ceremonie?“. Nu de aceeasi parere a fost iubita sa, Cameron, care are deja 34 de ani si nu prea vrea sa imbrace rochia de mireasa la 50 de ani, si se pare ca ar fi pus capat relatiei cu solistul.


Hugh Grant si Jemima Goldsmith – poveste cu final asteptat


Alergic la casatorie este si Hugh Grant. Logodnica sa, Jemima Goldsmith, l-a amenintat de mai multe ori ca il paraseste daca nu o duce la altar. Ultima amenintare pare sa isi fi atins scopul. Din câte se pare, cei doi s-au logodit in secret si peste nu mult timp se vor casatori. Cei doi amorezi au dorit sa tina logodna departe de ochii presei si au anuntat fericita veste doar prietenilor si rudelor. Din acest motiv, Jemima, fosta sotie a campionului de cricket si politicianului pakistanez Imran Khan, nu a purtat niciodata in public pretiosul inel de logodna cu safire si diamante pe care Grant i l-a daruit in urma cu sase luni. Secretul a fost dezvaluit de prietenii cuplului, care s-au vazut nevoiti sa spuna adevarul pentru a pune capat speculatiilor presei, potrivit carora relatia dintre Grant si Jemima ar fi in criza din cauza prieteniei actorului cu fosta sa logodnica, Elizabeth Hurley. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS