8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Luni si marti, pur si simplu nu ar putea fi mai bine. Orice gatiti este fabulos, orice cumparati merita; partenerul dumneavoastra este absolut impresionat de felul in care va descurcati. Accentul pe dragoste e foarte puternic. Miercuri si joi intâmpinati mai multe provocari, mai ales in domeniul serviciului; daca aveti timp sa faceti si putina miscare, va veti mentine intr-o forma mult mai buna, fizica si psihica. Vineri si in week-end, nu ezitati sa va folositi farmecul atunci când e nevoie.


Taur


Sunteti ca un fluturas luni si marti: usor, fericit, zburând deasupra tuturor. Nu puteti fi decât tolerant fata de cei din jurul dumneavoastra. Puteti sta linistit sa urmariti cum interactioneaza cei din jurul dumneavoastra, ca si când ati urmari un film. Se dovedeste a fi o comedie romantica miercuri si joi – plina de intâmplari trasnite si de incurcaturi ce implica flori, jocuri si arta. Vineri e inceputul a ceea ce se poate numi un thriller. S-ar putea sa nu fie foarte multa actiune, dar o doza de neprevazut va face week-end-ul nemaipomenit – in cel mai pur si bun sens al cuvântului.


Gemeni


Chiar daca spuneti ceva in gluma – si chiar o spuneti in gluma – cineva ar putea citi printre rânduri ceva ce pur si simplu nu-si are nici un fundament. Asa ca fiti foarte atent ce spuneti luni si marti. Miercuri si joi, problemele de comunicare persista in cadrul interactiunilor cu familia. Legaturile cu lumea exterioara va frustreaza pâna vineri, care poate fi privita ca o usa deschisa spre un mediu mult mai placut: un week-end plin de odihna, iubire, cafea, energie, creativitate… orice ati putea simti ca vreti sa faceti. Straluciti, pur si simplu.


Rac


Luni si marti, lumea este un adevarat târg de diverse, dar pe dumneavoastra nu va intereseaza bagatelele. Vreti ce-i mai bun. Daca trebuie sa va adunati colegi sau parteneri pentru un proiect, asigurati-va ca apelati la cei mai buni „jucatori“. Daca faceti cinste cuiva la prânz, tratati-l cu niste feluri deosebite. Miercuri si joi, sunt zile de-a dreptul utopice in ceea ce priveste comunicarea cu ceilalti – abilitatea dumneavoastra de a va exprima este pe masura asteptarilor. Vineri insa aveti parte si de câteva neplaceri. In principiu acasa. In week-end, incercati sa rezolvati cu diplomatie problemele – asa cum numai dumneavoastra stiti.


Leu


La inceputul saptamânii, sunteti dulce, debordând de energie, si molipsitor – faceti pe toata lumea sa va placa. Daca mergeti la vreo petrecere, toti ochii sunt indreptati spre dumneavoastra. Problema, saptamâna asta, vine miercuri, când aveti sentimentul ciudat ca cineva are ceva cu dumneavoastra – in sensul rau. Va mentineti neutru, ceea ce se dovedeste a fi o decizie inteleapta. Va inchideti in dumneavoastra si va revizuiti planurile de viitor pe parcursul zilei de joi, intr-o scurta perioada de meditatie. Vineri aveti o revelatie: viata dumneavoastra sociala nu putea fi mai buna, iar daca sunteti singur, cineva o sa va dea o intâlnire. Week-end-ul este, de altfel, perfect pentru asta.


Fecioara


Se intâmpla atâtea luni si marti, incât e foarte posibil sa va vina sa va luati câmpii – dar incercati sa rezistati. Folositi-va de adrenalina, destul de multa de altfel, ca sa va duceti la indeplinire sarcinile. Nu va lasati tendinta de a va organiza prea mult sa va impiedice sa va lasati dus de curent. Miercuri si joi, acest curent e amuzamentul, varietatea, asa ca sunteti multumit sa lasati pe altcineva sa conduca o vreme. Acest lucru va face disponibil pentru – ce altceva? – a planui si a pune la punct noi proiecte care s-ar putea sa va preocupe destul de mult pe viitor. Ironic, nu? Dar asa functionati dumneavoastra. De vineri pâna duminica, debordati de energie – in variate domenii.


Balanta


Va sta in fire sa cautati sa obtineti o pozitie de sef, dar e si mai bine atunci când va este oferita, ceea ce se si intâmpla luni sau marti. Aveti un fel de a fi care scoate la lumina ce e mai bun in altii, si va mândriti cu asta. Spre mijlocul saptamânii, lasati-va si alte virtuti sa domine, precum toleranta. Joi aveti foarte mult de lucru, dar spre sfârsitul saptamânii sunteti si rasplatit – aveti timp si predispozitie spre romantism. De vineri pâna duminica, dragostea e cuvântul de ordine.


Scorpion


Luni si marti, munca excesiva nu e prea indicata: nu e nimic de nerezolvat, dar orice problema creste in mintea dumneavoastra, ajungând de dimensiuni enorme. Amintiti-va ca totul depinde de cum priviti lucrurile. Treceti printr-un moment de criza in cariera? Posibil. Cel mai bun lucru pe care puteti sa-l faceti e sa nu atrageti atentia asupra dumneavoastra. Miercuri si joi, ramâneti la aceeasi atitudine – nu faceti valuri. Cu exceptia prietenilor, in prezenta carora va puteti descarca, e cel mai indicat. Sunt câteva zile in care se clarifica lucrurile. De vineri pâna duminica, sunteti introvertit si impresionabil, dar si interesat de ce se intâmpla in jurul dumneavoastra. Week-end-ul va fi linistit.


Sagetator


Daca ati putea imbutelia si vinde starea de bine si veselia care va definesc luni si marti, ati fi milionar. Dar abia daca va gânditi la modalitati de a face bani, cu multimea de daruri pe care le primiti de la ceilalti. Miercuri si joi, o persoana cu autoritate va sta ca un ghimpe in coasta, dar ziua de vineri e atât de frumoasa incât abia daca va mai aduceti aminte ce va deranja chiar cu o zi in urma. Week-end-ul continua in acelasi mod: sunteti vesel, dinamic si o multime de oameni va admira. Veti avea timp sa faceti orice va puneti in gând.


Capricorn


Cineva apropiat dumneavoastra are impresia ca i se datoreaza ceva si va deschide subiectul luni sau marti. Vi se stârneste compasiunea, dar fiti atent: s-ar putea sa aiba sau sa nu aiba baze solide. Multor oameni li se datoreaza tot felul de lucruri pe care nu le primesc niciodata. Nu lasati empatia sa va consume energia. Miercuri si joi, dimpotriva, sunt productive si pline de inspiratie. Un telefon de la un prieten vechi va aminteste cum era odata intre voi. Provocarile pe care le aduce ziua de vineri sunt din acelea care va stimuleaza: genul care scot ce-i mai bun din dumneavoastra. Sâmbata si duminica, sunteti foarte activ.


Varsator


Practic trebuie sa consultati manuale de tactica pentru a reusi sa va descurcati cu o problema ivita la inceputul saptamânii (ceva in care sunteti implicat sau ceva la care ati fost martor). E chiar foarte posibil sa gasiti solutia intr-o carte si va puteti astepta sa faceti o descoperire fenomenala marti. Miercuri si joi sunt linistite, comparativ cu primele doua zile din saptamâna aceasta: sunteti linistit, lucrati bine, activitatile si problemele sunt cele obisnuite si le faceti fata cu brio. Vineri va rezerva o experienta total noua, ceva ce va pune in miscare cu totul; posibil sa implice o persoana care nu va e prea familiara. Sâmbata si duminica, prietenii sunt sprijinul dumneavoastra.


Pesti


Daca va deranjeaza ceva la inceputul saptamânii, ar fi bine sa va analizati putin dieta alimentara: s-ar putea sa aiba ceva de-a face cu asta. Este indicat sa consumati ceva alimente bogate in vitamine si elemente nutritive. Intre timp, daca cineva incearca sa va implice in dramele personale, nu va lasati convins. La mijlocul saptamânii, lucrurile se complica putin si ar fi bine sa va mentineti pozitia de outsider: nu interveniti, chiar si când va este greu sa nu o faceti. Vineri aduce schimbari in situatia dumneavoastra financiara, in sensul bun. In week-end, va gânditi la viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS