12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBeyonce - destinul unei cântarete in cinematografie

Beyonce – destinul unei cântarete in cinematografie

In noul film „Pantera Roz“, Beyonce Knowles interpreteaza rolul unei dive pop foarte bogate. Dupa cum si-a obisnuit deja fanii, actrita poarta un colier de diamante roz, o bratara masiva si niste cercei lungi, care atârna gratios printre bucle. Si de aceasta data, vedeta joaca alaturi de un comedian, Steve Martin, care interpreteaza rolul inspectorului Clouseau. Aceasta impreuna cu inspectorul-sef Kevin Kline investigheaza disparitia diamantului „Pantera Roz“.


Când a fost intrebata despre colaborarea cu comedianti ca Mike Myers (alaturi de care a jucat in „Austin Powers“) si Steve Martin (in „Pantera Roz“), actrita a declarat: „Am fost foarte norocoasa. Ii multumesc lui Dumnezeu ca pot sa interpretez rolul unei persoane obisnuite. Nu as putea juca rolul unui comediant. Mike si Steve se aseamana in multe privinte. Amândoi fac scenarii si se pot transpune in diverse personaje. Mike ramâne in pielea unui personaj numai atâta timp cât ii poarta hainele. Caracteristicile rolurilor pe care le joaca nu se imprima absolut deloc asupra personalitatii lui. In schimb, Steve este foarte serios, ceea ce-l deosebeste de Mike, care este grozav de timid. O trasatura distincta a lui Steve este aceea ca isi poate schimba rapid accentul, vorbind la fel ca un francez!“


Timiditatea, secretul perfectiunii lui Beyonce


Pentru a nu ramâne mai prejos la capitolul „laude aduse prietenilor“, Steve Martin o descrie pe frumoasa actrita ca fiind o persoana placuta si foarte timida.


„De unde provine aceasta timiditate? Este acesta secretul perfectiunii lui Beyonce?“, se intreaba cunoscutul actor.


„Am fost timida in primii ani de cariera, dar nu cred ca mai sunt si acum. Imi place sa stau si sa analizez o situatie din toate unghiurile posibile. Când joc un rol, ies din carapacea mea. In filme, am invatat ca pot sa aplic aceleasi tehnici de actorie cu personaje diferite“, a mentionat vedeta.


Fiind intrebata daca nu s-a plictisit sa afiseze in public „personajul Beyonce“, fosta componenta a trupei Destiny’s Child a marturisit: „Imi place sa ma aranjez, sa filmez videoclipuri si ador sedintele foto. In afara platourilor de filmare, sunt cu totul alta persoana: imi place sa port pantofi cu tocuri foarte inalte, dar nu ma machiez si nu ies in fiecare zi impodobita cu diamante roz“.


Beyonce spune ca atunci când a hotarât sa isi inceapa cariera in cinematografie a urmat exemplul cântaretelor Barbara Streissand si Diana Ross. Ele s-au implicat in acest domeniu dintr-un singur motiv: sunt talentate si au chemare spre cinematografie.


„Totul este natural si vine de la sine. Este foarte usor sa combini filmul cu muzica“, a mai declarat artista. Beyonce are insa si o dorinta ascunsa: sa joace intr-un film in care sa nu interpreteze rolul unei cântarete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS