14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBarbatul ideal pentru Uma Thurman

Barbatul ideal pentru Uma Thurman

Dragostea, familia si cariera, dar si raportul cu ea insasi si cu propria imagine sunt lucrurile importante pentru actrita Uma Thurman. Vedeta comediei „My Super Ex-girlfriend“ („Fosta mea supergagica“ – n.r.) a acordat recent un interviu revistei Glamour in care vorbeste si despre conceptia ei legata de barbatul ideal.


„Cred ca viata mea este un exemplu despre cum o femeie poate munci din greu insa cu placere si sa considere situatia in care se afla drept un privilegiu“, a declarat actrita. Uma Thurman, contrar a ceea ce multi ar fi crezut, nu este o feminista in acceptiunea politica a termenului. Asa cum ea insasi povesteste, stie foarte putin despre luptele femeilor pentru dreptul la vot si a citit numai câteva lucruri despre acest subiect. Uma a tinut sa sublinieze, la fel ca si cele mai infocate adepte ale feminismului, ca este protagonista vietii sale si a carierei sale. De-a lungul carierei, a avut ocazia sa abordeze toate genurile de cinematografie. Cu exceptia a doua filme, pe care a refuzat sa le numeasca, actrita s-a declarat mândra de tot ceea ce a realizat pâna in prezent.


Ceea ce o face insa sa fie cu adevarat mândra este forta care a reusit sa o sustina in viata privata, inca din perioada de când era adolescenta, când nu-si iubea corpul si când la vârsta de doar 15 ani a plecat departe de casa, mai intâi la colegiu si mai apoi dedicându-se actoriei. Actrita a povestit, de asemenea, cum a reusit sa se intretina lucrând ca model la New York. Are in spate doua mariaje, unul cu Gary Oldman, cu care s-a casatorit in 1990, si unul cu Ethan Hawke, cu care a fost casatorita intre 1998 si 2003 si care este tatal celor doi copii ai sai, Maya Ray si Levon Roan. In prezent, relatia sa cu Andre Balazs, proprietarul unui lant de hoteluri, cunoaste o serie de suisuri si coborâsuri. Dupa ce Uma si Andre au anuntat ca s-au despartit in luna martie a acestui an, se pare ca acestia s-ar fi impacat recent si ca ar fi mai fericiti ca niciodata.


In ciuda dificilei situatii sentimentale, Uma se pare ca are o idee foarte clara legata de barbatul visurilor sale.


„Vreau sa fiu cu cineva care sa fie mai puternic decât mine, chiar daca stiu ca exista multe femei carora le place sa aiba alaturi un baietas. Eu prefer pe cineva care sa ma poata ghida, sa ma ajute. In general, gasesc doar prietene care au aceste caracteristici. Gratie cerului exista multe feluri de barbati: cei care se simt cu adevarat barbati doar atunci când au alaturi o femeie puternica si cei care au nevoie de una mai mica decât ei cu doua generatii“, a declarat Uma Thurman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS