13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti toate sansele unui week-end minunat alaturi de cei dragi, daca nu veti mai fi mofturos si daca veti incerca sa priviti lucrurile si dintr-alta perspectiva.


Taur


Starea de sanatate vi se imbunatateste si faptul ca sunteti mai bine dispus va confirma ca sunteti pe drumul cel bun.


Gemeni


Incercati sa petreceti mai mult timp cu prietenii, mai ales astazi. Luati masa impreuna sau pur si simplu strângeti-va la o mica bârfa, ca pe vremuri.


Rac


Sunteti poate prea melancolic si din cauza acestui lucru va veti simti singur si in nesiguranta.


Leu


Ar trebui sa va impuneti mai mult punctul de vedere in ceea ce priveste relatia, mai ales ca astazi veti fi ascultat.


Fecioara


Relatiile cu persoanele de sex opus sunt favorabile. N-ar fi exclus sa faceti o cucerire la care visati de mult timp. Spre seara, ati putea iesi impreuna la un spectacol sau sa luati masa.


Balanta


O persoana de sex opus de la serviciu va tot trimite semnale de dragoste. Daca n-ati descoperit-o deja, s-ar putea sa aflati acest lucru de la un coleg care va va ruga sa fiti discret.


Scorpion


Astazi va veti odihni dupa o saptamâna grea. Relaxati-va si bucurati-va de timpul liber. Spre seara s-ar putea sa va oferiti ajutorul unei persoane apropiate.


Sagetator


Dorinta de schimbare se extinde pâna in zona sentimentala. Va doriti sa incepeti o relatie clandestina. Trebuie insa sa tineti cont de riscurile pe care le implica descoperirea idilei secrete si de impactul pe care il va avea asupra apropiatilor.


Capricorn


Chiar daca nu ati primit confirmarea sentimentelor celuilalt in dragoste, este cazul sa nu disperati. Veti rasufla usurat când veti afla ca indoielile referitoare la persoana iubita nu sunt indreptatite.


Varsator


Nu credeti prea mult in promisiunile pe care vi le va face o ruda. Va veti petrece majoritatea timpului pe drumuri pentru a va rezolva chestiuni de ordin financiar.


Pesti


Un detaliu care parea ascuns va iesi dintr-o data la lumina si datorita acestui lucru veti putea termina treaba mai repede decât ati prevazut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS