10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFestival de shopping in Hong Kong

Festival de shopping in Hong Kong

Festivalul de shopping din Hong Kong, de anul acesta, a atras un numar record de vizitatori, aproape 7,3 milioane de „curiosi“ trecându-i pragul.


Dupa cum informeaza site-ul ASIATravelTips.com, acest eveniment, organizat de Comisia pentru Turism din Hong Kong (CTHK), s-a desfasurat pe durata a zece zile, atragând cu 21,7 la suta mai multi vizitatori decât anul trecut. De asemenea, vânzarile in cadrul festivalului au fost cu 27 de procente mai mari decât in 2005, incasarile ridicându-se la 2,34 miliarde de dolari Hong Kong. O contributie importanta la acest succes au avut-o amenajarile speciale, realizate de diverse companii din domeniul turistic.


Pe perioada festivalului, oficialii CTHK au prezentat un spectacol multimedia inedit, numit „Aqua Fantasia“, in fata ceasului din Tsim Sha Tsui. Acesta a fost sustinut pentru a incuraja vizitatorii sa mearga la cumparaturi si in orele de seara. Un sondaj realizat de CTHK a demonstrat ca spectacolul a fost vizionat de peste 360.000 de persoane, 60 la suta dintre acestea numarându-se apoi si printre cumparatori.


Totodata, site-ul creat special cu aceasta ocazie, pentru promovarea festivalului pe internet, a avut mai mult de 2,5 milioane de vizitatori. Acestia puteau gasi pe site-ul respectiv informatii despre produsele comercializate in cadrul festivalului, precum si prezentarea celor mai avantajoase oferte de care puteau beneficia.


Anul acesta, Festivalul de shopping din Hong Kong a atras numeroase companii, in special din domeniul industrial. Aproximativ 8.000 de producatori si distribuitori si-au prezentat produsele cu aceasta ocazie.


Michio Kunioka, director de vânzari in cadrul companiei SOGO Hong Kong, a precizat ca spectacolele din cadrul evenimentului au creat o atmosfera propice cumparaturilor, promotiile, ofertele speciale de preturi si tombolele nemaifiind suficiente pentru atragerea clientilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS