5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSapte zile in Italia

Sapte zile in Italia

Italia este o tara plina de cultura, istorie si de peisaje deosebite, ceea ce o face una dintre destinatiile preferate de turistii din intreaga lume.


Roma, capitala Italiei, se remarca prin obiectivele istorice de origine romana, dar si etrusca. Impunatorul Vatican, romantica Venetie, Sicilia, cea mai mare insula din Marea Mediterana sunt alte motive pentru care Italia este printre cele mai cautate destinatii pentru vacanta. Clima este predominant mediteraneana, iar temperaturile medii sunt cuprinse intre 12 si 23 de grade Celsius.


Cortina D’Ampezzo este o superba statiune alpina, cu vile si hoteluri elegante construite intr-un stil traditional sudic. Asezata intr-o frumoasa zona, este o statiune de vacanta exclusivista, care a devenit mai cunoscuta si datorita faptului ca aici s-au turnat unele secvente din serialul cu James Bond.


Hoteluri de trei si patru stele


Grand Hotel Misurina, de patru stele, este situat in statiunea Cortina D’Ampezzo si este unul dintre cele mai cautate hoteluri din zona. Hotelul are 113 camere duble dotate cu telefon, televizor cu programe prin satelit, bar, seif, baie cu dus si uscator de par. Serviciile speciale pe care le ofera sunt: doua piscine acoperite, centru de relaxare si sanatate cu sala de gimnastica, sauna, baie turceasca, masaj, solar, camere pentru citit, sala de jocuri si o sala de conferinte.


Pretul pentru un sejur de sapte zile porneste de la 104 euro pe zi de persoana, dar poate ajunge si la 139 de euro, in functie de perioada in care doriti sa va petreceti sejurul si de optiunile de cazare.


Tariful include cazare in camera dubla cu mic dejun sau demipensiune, miniclub, piscine incalzite si patut pentru copii.


Pentru o camera single trebuie sa platiti intre 25 si 43 de euro pe noapte. Si aici tarifele variaza in functie de perioada in care doriti sa va petreceti sejurul. La cazare, pentru copii se fac reduceri substantiale: pentru cei intre zero si doi ani, in camera cu doi adulti, nu se plateste (masa se plateste la hotel), iar intre trei si 11 ani se face o reducere de 50%.


Alt hotel care va asteapta in statiunea alpina Cortina D’Ampezzo este Calalzo, de trei stele. Acesta dispune de camere spatioase, având 94 de paturi, in camere duble si triple, dotate cu telefon, televizor cu programe prin satelit. Hotelul este dotat cu doua restaurante unde puteti servi un meniu variat atât specific zonei, cât si international, bar, centru de fitness, cosmetica si tratament balnear.


Tariful, de la 230 de euro de persoana, include sapte zile cazare cu demipensiune, dar poate ajunge si la 270 de euro de persoana, depinde in ce perioada doriti sa va petreceti sejurul. Pentru copii se fac reduceri.


Vila Holiday House Pio X, de trei stele, este situata la aproximativ 12 km de statiunea Cortina D’Ampezzo. Hotelul dispune de bar, saloane de masa, biblioteca, sala de jocuri, camere de muzica si de citit, terasa, gradina, parcare, terenuri de sport, patinoar si un teren de joaca pentru copii. Tariful pentru un sejur de sapte zile este cuprins intre 309 si 499 de euro de persoana, acesta variind in functie de perioada si de optiunile de cazare. Pentru copii se fac reduceri substantiale, iar pentru adulti, pentru a treia si a patra persoana in aceeasi camera se face o reducere de 10%.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS