12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Scurte stiri

200.000 de lire sterline pentru un telefon mobil


Un nou telefon mobil, ale carui taste de navigare sunt din diamante, urmeaza sa fie scos pe piata la pretul de 200.000 de lire sterline, informeaza site-ul ananova.com.


Forma aceastei „bijuterii“ negre a fost data de designerul Jaren Goh, iar firma elvetiana VIPN s-a ocupat de conceperea lui. Telefonul din titan are conturul batut in diamante, iar pentru butonul „meniu“ s-a folosit un diamant de 0,25 carate. Când nu este folosit, telefonul isi schimba culoarea din argintiu in negru.


Potrivit sursei citate, noul telefon va fi lansat pe piata la inceputul anului viitor, iar pâna in prezent au fost realizate doar patru exemplare. Trei americani, un rus si chiar sultanul din Oman s-au aratati interesati de „bijuterie“.


Si Iisus are propriul blog


Pe site-ul Myspace.com a aparut de curând profilul unui nou utilizator, care avea urmatoarele datele personale: sex masculin, alb, 30 de ani, single, iubitor al schiului pe apa, nascut in Nazareth. Imediat s-a pus problema daca utilizatorul cu pricina este chiar Iisus sau daca este vorba de o gluma. Din câte se pare, raspunsul la ambele intrebari este negativ. In realitate, este vorba de o initiativa a unei asociatii crestine din Statele Unite, Church’s Advertising Network. Realizarea acestui blog, ce poate fi vizitat la adresa http://myspace.com/isthitjesus, a fost gândita pentru a lansa un fel de campanie publicitara si pentru a deschide o dezbatere despre Dumnezeu intre tinerii care viziteaza zilnic acest site.


Certificatul de casatorie al lui Mussolini, scos la licitatie pe eBay


Certificatul de casatorie datat 17 decembrie 1915, prin care Benito Mussolini isi unea destinul cu Rachele Guidi, a fost scos la licitatie pe eBay. Ineditul suvenir a fost scos la „mezat“ de un magazin de anticariat din Piacenza, care a fixat ca pret de pornire suma de 7.000 de euro. Pentru moment, nu exista oferte, insa doritorii mai au timp sa liciteze pâna la 25 decembrie.


Bruce Willis planuieste o adoptie


Bruce Willis planuieste sa adopte un copil, potrivit site-ului Femalefirst.co.uk. Starul din „Die Hard“, care are trei fete cu fosta sa sotie, Demi Moore, a dezvaluit ca ar fi foarte fericit sa-i poata oferi un camin unui orfan. Insa artistul nu doreste sa faca acest lucru singur.


„Vreau intâi sa am o partenera de viata, sa impart ceea ce am cu cineva. Nu imi doresc doar un copil si o bona“, a declarat Willis, in cadrul unui interviu pentru New York Daily News.


Jessica si Ashlee Simpson, criticate de un cleric


Jessica si Ashlee Simpson au fost criticate de un lider religios crestin pentru ca s-au folosit de sex in scopul de a-si vinde muzica, informeaza site-ul femalefirst.co.uk.


Reverendul Bob Harrington, preot in Texas, s-a aratat dezamagit de atitudinea lui Joe, tatal si impresarul fetelor, acesta din urma fiind pastor baptist.


„Tatal fetelor a inlocuit dragostea fata de Dumnezeu cu dragostea de bani si asta este cauza tuturor nenorocirilor“, a declarat reverendul intr-un interviu acordat revistei New Weekly.


„Fetele nu se incadreaza in standardele americane si cu atât mai putin in standardele crestinismului“, a adaugat Harrington.


Kylie Minogue lanseaza o carte pentru copii


Kylie Minogue se pregateste sa lanseze o carte pentru copii, numita „Kylie: Printesa Showgirl“. Cartea a fost realizata de artista impreuna cu iubitul sau, Olivier Martinez, in timpul tratamentului impotriva cancerului.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa cântareata australiana a fost operata de cancer la sân, anul trecut, intrerupând turneul mondial „Showgirl“.


Ea isi va prezenta, joi, noua carte in care a inclus fotografii, desene si mesaje de la copii din intreaga lume, care o vazusera in ultimele spectacole.


„Unele dintre fotografiile pe care le-am primit au fost foarte amuzante. Aproape ca nu-mi venea sa cred ca eu sunt in imaginile respective. Apoi am decis ca trebuia sa fac ceva cu obiectele primite, iar cel mai bun lucru mi s-a parut sa le includ intr-o carte pentru copii“, a declarat Minogue.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS