10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Machiaj de toamna

In aceasta toamna, din trusa dumneavoastra de cosmetice nu ar trebui sa lipseasca un dermatograf si un rimel. Pentru a le folosi cu succes este indicat sa tineti cont de câteva reguli.


Un machiaj realizat corect are darul de a va scoate in evidenta frumusetea. Claudia Panduru, cosmeticiana la salonul de infrumusetare „New Look“, va recomanda sa tineti cont de o serie de factori inainte de a va decide la un anume tip de machiaj. Stilul vestimentar pe care il abordati impune in mare masura tipul machiajului dumneavoastra. Cu siguranta nu veti folosi aceleasi produse cosmetice pentru doua evenimente diferite.


„Intr-un fel se realizeaza un machiaj de zi si intr-altul unul de seara, de exemplu. Este foarte important ca femeile sa tina cont de evenimentul pentru care se aranjeaza“, a afirmat Claudia Panduru. Pentru o zi petrecuta la serviciu, cosmeticiana va recomanda sa nu exagerati cu folosirea produselor de infrumusetare. Acestea se vor folosi decât in masura in care sunt necesare, pentru ca si in acest sezon se va purta naturaletea. La capitolul noutati s-ar inscrie faptul ca accentul se va pune pe ochi. Va este permis sa folositi farduri in culori vii pentru a va pune in evidenta culoarea sau forma ochilor. Bineinteles insa ca evenimentele festive sunt momentele propice pentru a incerca un machiaj extravagant, in pas cu ultimele tendinte ale modei. Ochii accentuati puternic, buzele seducatoare vopsite in rosu aprins, pometii stralucitori vi s-ar potrivi mai degraba intr-o atmosfera de gala, si nu atunci când mergeti la cumparaturi sau stati la birou.


Preveniti aparitia ridurilor


Pentru machiajul de zi cu zi noile tendinte trebuie adaptate. „Un rimel de calitate si un dermatograf aplicat astfel incât sa va corecteze eventualele defecte sunt suficiente pentru a va scoate in evidenta privirea“, a precizat cosmeticiana de la „New Look“. Nu se va exagera nici cu aplicarea fondului de ten, pentru ca fata dumneavoastra trebuie sa-si pastreze aspectul de natural. In caz ca aveti un ten cu probleme este indicat sa incercati sa gasiti o solutie pentru acestea. „Doamnelor sau domnisoarelor care se confrunta cu un ten acneic le recomand sa consulte un medic dermatolog sau o cosmeticiana pentru a gasi o solutie. Fondul de ten si pudra nu fac decât sa mascheze problema pentru o perioada scurta“, a spus Claudia Panduru. Bineinteles ca toate tipurile de ten ar trebui sa se bucure de o ingrijire speciala, inainte de aplicarea produselor de infrumusetare, pentru ca numai astfel puteti preveni aparitia inesteticelor riduri.


Alt factor de care trebuie sa tineti cont atunci când va machiati este fizionomia dumneavoastra. Nuanta fardurilor se va alege atât in functie de culoarea hainelor in care sunteti imbracata, cât si in functie de forma ochilor dumneavoastra. De asemenea, un contur realizat cu grija poate spori volumul buzelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS