20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


De la o vreme ati permis cuiva sa se amestece in viata dumneavoastra si acum incepeti sa constientizati efectul negativ pe care il exercita. Este momentul sa luati initiativa.


Taur


Sunteti atât de preocupat de problemele financiare, incât va neglijati. Pluteste in aer o cearta cu partenerul de viata.


Gemeni


Asteptati de mult timp sa faceti un pas important, iar acum, când vi s-a oferit sansa, ezitati. Veti avea de luat o decizie importanta in ceea ce priveste viitorul.


Rac


Spiritul petrecaret va va fi satisfacut pe deplin astazi. Nu uitati insa ca mai trebuie sa va si odihniti. Un lucru este clar, veti profita din plin de toate evenimentele sociale la care sunteti invitat.


Leu


Zi buna pentru realizari pe plan social si material. Profitati pentru a lua legatura cu vechi prieteni. S-ar putea sa plecati intr-o calatorie in interes familial.


Fecioara


Este posibil sa intâlniti pe cineva care v-ar putea ajuta intr-o problema legata de acte. Ati putea finaliza un proiect de pe urma caruia urmeaza sa obtineti câstiguri semnificative.


Balanta


Aveti o realizare deosebita cu ocazia unei calatorii de afaceri. Nu va angajati in discutii in contradictoriu cu persoanele care va insotesc.


Scorpion


Inspiratia va va ajuta sa depasiti orice neplaceri care ar putea aparea astazi. O persoana cu care colaborati sau o femeie care va propune o afacere avantajoasa va incerca sa va insele.


Sagetator


In prima parte a zilei apar evenimente neasteptate, care va dau peste cap toate planurile. S-ar putea sa fiti anuntat ca trebuie sa plecati intr-o delegatie.


Capricorn


Parca incepeti sa aveti o atitudine mai optimista legata de viitor. Cei de acasa va vor fi alaturi in tot ceea ce aveti de gând sa faceti si acest lucru va bucura peste masura.


Varsator


Sunteti irascibil din cauza dificultatilor pe care le intâmpinati in relatiile sentimentale si pe plan financiar. Puteti depasi acest moment dificil numai cu calm si stapânire de sine.


Pesti


Aveti ocazia sa va afirmati in societate. Farmecul personal va ajuta sa incheiati afaceri profitabile pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS