5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Greutatea cu care va exprimati astazi s-ar putea datora stresului pe care l-ati acumulat in ultimul timp. Ziua va aduce insa perspectiva unor câstiguri importante pe care le-ati putea rata din cauza comoditatii.


Taur


Nu sunteti comunicativ, iar acest lucru are un efect negativ asupra relatiilor cu cei din jur, in special cu persoana iubita.


Gemeni


Este bine sa nu va deplasati cu masina pentru ca aveti predispozitie la accidente. Cineva va va aduce la cunostinta anumite secrete, in urma carora veti ajunge sa credeti ca sunteti inconjurat numai de persoane invidioase.


Rac


O persoana din familie va poate ajuta sa iesiti din impasul financiar in care va aflati.


Leu


Temerile pe care le aveti referitor la persoana iubita se dovedesc a fi neintemeiate. Un prieten apropiat va va ruga sa ii imprumutati o suma de bani.


Fecioara


Veti afla ca sunteti bârfit de o femeie si ca anumite persoane sunt impotriva dumneavoastra.


Balanta


Aveti toate sansele sa fiti la locul potrivit si la momentul potrivit. Ati putea cunoaste o persoana care sa va ajute cu un imprumut important.


Scorpion


Oricat de multe obligatii ati avea si oricât de multe ar fi problemele cu care va confruntati astazi, ar trebui sa va faceti timp si pentru dumneavoastra.


Sagetator


Aveti grija la relatiile cu partenerul, mai ales ca tindeti sa fiti posesiv. Este bine sa ii lasati si celuilalt putina libertate daca doriti ca relatia sa dea satisfactie ambelor parti.


Capricorn


Sunteti nemultumit si iritat fara un motiv anume. Desi nu simtiti oboseala, ea isi spune cuvântul si s-ar putea ca acesta sa fie motivul starii dumneavoastra de neliniste.


Varsator


Partenerul dumneavoastra de viata trebuie sa plece intr-o calatorie. Faptul ca va informeaza in ultimul moment va intriga.


Pesti


Energia de care dati dovada va va ajuta sa aveti o revenire spectaculoasa in urma neplacerilor pe care le-ati avut de curând.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS