12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Luati legatura cu o persoana care poate juca un rol important in rezolvarea unor probleme ce va preocupa. Fie detine o functie superioara intr-o institutie, fie are mai multa experienta decât dumneavoastra.


Taur


Este o zi obositoare la serviciu din cauza slabei comunicari cu superiorii. Birocratia devine un chin, deci trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si diplomatie ca sa va atingeti scopurile.


Gemeni


Este o zi contradictorie, in care elanul va este frânt de o persoana conservatoare ce nu are incredere in deciziile dumneavoastra.


Rac


Va aflati intr-un cerc numeros in care intrati in contact cu persoane cu diverse roluri in treburile dumneavoastra.


Leu


Nu va simtiti sigur pe pozitie intr-o anumita situatie si ori oscilati intre decizii, ori evitati sa dati acum un verdict clar.


Fecioara


Daca plecati la drum, sansele bune nu vor intârzia sa apara. Deci nu refuzati eventualele deplasari care apar. Vestile bune vin de departe.


Balanta


Viata sentimentala capata un plus de energie, de parca s-a schimbat ceva in relatia cu cel drag.


Scorpion


Un sacrificiu este obligatoriu pentru a pune punct unei situatii fara salvare. Tot ce se mai poate face e sa-i puneti punct, chiar daca nu va convine deloc acest lucru.


Sagetator


Intuitia va atrage atentia sa stati pe loc intr-o situatie riscanta si veti vedea ca ati decis foarte bine.


Capricorn


Emotii ciudate va dau târcoale, dar par un sentiment de fericire, de implinire interioara, pe care inca nu doriti sa-l scoateti la iveala. Va bucurati doar in sine, multumit de ceea ce vi se intâmpla.


Varsator


Iubirea prinde aripi, de parca abia acum v-ati indragosti cu adevarat. Depasiti prea repede niste etape de inceput, pentru ca vi se cam aprind calcâiele.


Pesti


Apare o solutie salvatoare exact când aveti mai multa nevoie de ea. Ori o suma de bani va scoate din impas, ori o veste rezolva o problema importanta pentru dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS