10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Aveti un succes la serviciu care insa nu va satisface pe deplin. Astazi v-ati putea rezolva si o problema de sanatate.


Taur


Veti purta o discutie aprinsa cu un coleg de la serviciu care va face probleme. Un prieten va va da apa la moara prin dezvaluirea unui subiect incitant.


Gemeni


Veti asista la o reuniune de familie in cadrul careia se dezbat lucruri importante. Ati putea afla ca toti ceilalti se gândesc sa faca o schimbare majora.


Rac


Va preocupa relatia cu cei de acasa care in ultimul timp au fost mai rezervati cu dumneavoastra. Ar fi cazul sa convocati un consiliu de familie in care sa dezbateti problemele.


Leu


Prevedeti anumite lucruri din comportamentul celorlalti. Un prieten este pe cale sa va afle anumite secrete, dar va dati seama la timp.


Fecioara


Chiar daca starea sufleteasca este proasta, dupa-amiaza veti primi o bucurie. Vestea unei reusite va va revigora in cel mai scurt timp si va va impulsiona catre noi afaceri.


Balanta


Un bun prieten va cere un imprumut. Trebuie insa sa fiti foarte atenti la cum cheltuiti banii pentru ca sunt mari cerintele.


Scorpion


Munciti prea mult pentru cât sunteti platiti si lucrul acesta va deranjeaza. S-ar putea sa va cautati alt serviciu. Nu trebuie sa mai amânati decizia finala.


Sagetator


Sunteti dezamagiti pentru ca tocmai v-ati dat seama ca ati avut incredere in cine nu trebuia. Trebuie sa va alegeti prietenii cu mai multa grija.


Capricorn


Chiar daca nu duceti lipsa de nimic, problemele financiare va preocupa mai mult decât ar trebui. Din cauza ritmului in care munciti, riscati sa neglijati pe cineva drag.


Varsator


Familia va reproseaza ca, in ultimul timp, nu i-ati acordat suficienta atentie. Incercati sa va faceti mai mult timp pentru rezolvarea problemelor celor dragi.


Pesti


Veti incepe sa lucrati la un proiect care v-ar putea imbunatati statutul financiar. Va simtiti insa impiedicat de cineva care incearca sa va puna bete in roate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS