11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTimpuri dure pentru Paris Hilton

Timpuri dure pentru Paris Hilton

Probleme cu politia, CD piratat, muscata de maimuta… Mostenitoarea lantului de hoteluri Hilton, Paris Hilton, se pare ca nu traverseaza cea mai buna perioada a vietii sale. Multi ar putea crede ca banii sunt sinonimi cu fericirea si nu isi pot inchipui lacrimi in ochii celor care au milioane de dolari in conturi.


Unul dintre cele mai controversate nume din industria show-bizz-ului este Paris Hilton, un personaj care socheaza de fiecare data cu aparitiile sale. Numele sau este unul dintre cele mai cautate pe internet, a participat la un reality show si de curând a devenit si cântareata lansându-si primul sau album. Este greu de imaginat ca vedeta are si ea momentele sale grele, in care nemaiputând face fata situatiei se lasa prada lacrimilor.


Retinuta de politie


Cel mai recent eveniment neplacut pentru celebra mostenitoare a fost cel in care a fost retinuta de politie pentru ca se afla la volanul masinii sale in stare de ebrietate. Pe 7 septembrie, Hilton a atras atentia politistilor deoarece conducea intr-un mod haotic. Agentii de circulatie au testat alcoolemia vedetei, iar rezultatele au aratat ca aceasta consumase bauturi alcoolice, având o alcoolemie mai mare decât limita legala admisa. Paris a fost condusa la un post de politie, insa a fost eliberata la scurt timp. Purtatorul de cuvânt al acesteia, Elliot Mintz, a confirmat arestarea lui Paris si faptul ca aceasta consumase bauturi alcoolice. Incidentul a survenit in momentul in care mostenitoarea se intorcea acasa de la un eveniment caritabil la bordul masinii sale Mercedes Benz SLR McLaren. Ea a sustinut ca in timpul evenimentului nu a baut decât o margherita. Minz a subliniat ca alcoolemia ridicata este rezultatul faptului ca Paris avea stomacul gol si era obosita deoarece muncise toata ziua. Paris Hilton risca sa fie judecata pentru acest incident. Politia din Los Angeles a transmis dosarul in fata justitiei, iar Parchetul din Los Angeles urmeaza sa decida pe 28 septembrie daca aceasta va fi acuzata sau nu in acest caz. Ea risca o amenda, suspendarea permisului de conducere, obligativitatea de a urma un program de reabilitare sau efectuarea de ore de munca in interesul comunitatii. Este usor de ghicit ca in astfel de situatii starea de spirit a vedetei nu este deloc prea buna.


Imitata de o sosie


A petrecut toata vara in compania starurilor si celebritatilor dându-se drept cunoscuta ereditara. Era vorba doar despre o simpla tânara din Rusia, a carei asemanare cu Paris Hilton este uluitoare. Lucie Triance, de 23 de ani, dupa ce si-a dat seama ca numerosi fotografi o imortalizeaza luând-o drept Paris, s-a gândit sa profite putin de aceasta situatie. Nu doar ca a sustinut in fata tuturor ca este mostenitoarea lantului de hoteluri, insa a si sedus un multimilionar rus, care era convins ca avea de-a face cu focoasa blonda. Astfel, Lucie a petrecut o vacanta in cele mai luxoase hoteluri si a participat la cele mai scumpe petreceri din lume. „Am avut nevoie decât de un accent american si nimeni nu si-a dat seama ca nu sunt Paris Hilton“, a spus Lucie intr-un interviu acordat cotidianului News of the World, dupa ce a fost descoperita. Pentru Lucie gestul sau nu a avut nici o consecinta. In ceea ce o priveste pe Paris, da: acum stie ca nu mai este „unica“ in lume.


Neacceptata la petreceri


Vedeta emisiunii „Simple Life“ nu a fost primita la petrecerea organizata dupa ceremonia MTV, o ocazie tocmai buna pentru aceasta de a mai varsa câteva lacrimi. Ironia consta in faptul ca in urma cu doar doua saptamâni Paris comenta cum o alta amatoare de petreceri, Tara Reid, fusese exclusa de pe lista cu invitatii vip de la o petrecere si a fost fotografiata pe trotuar cum le privea pe celelalte dive, inclusiv pe Paris, cum treceau pe covorul rosu.


Muscata de animalul de companie


Incidentul s-a petrecut la sfârsitul lunii august. Ea fost muscata de unul dintre animalele sale de companie, o maimutica din rasa kinkaju, pe nume Baby Luv. Paris a fost nevoita sa se duca la un spital din Los Angeles pentru a-i fi administrat un vaccin antitetaons. In California, un astfel de animal precum al lui Paris, care traieste in mod normal in padurile tropicale, este interzis a fi tinut pe post de animal de companie. Hilton a fost avertizata in acest sens de catre reprezentantii Societatii de Protectie a Animalelor. „Oamenii vad aceste animale la televizor si cred ca sunt dragute, jucause si inofensive. In realitate sunt greu de imblânzit si mult mai greu de intretinut“, a spus un reprezentant al autoritatilor locale.


Album parodiat


Paris Hilton a lansat de curând primul sau album muzical. Daca succesul acestuia poate fi catalogat drept relativ, versiunea piratata a albumului a devenit un adevarat cult. Distribuit in doar 500 de copii, falsul album, ce este de fapt o parodie la adresa celui realizat de Hilton, o are pe coperta pe Banksy, care in loc de fata are un cap de chihuahua. Albumul contine o serie de remixuri ironice realizate de un DJ anonim.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS