11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCinci kilograme mai putin

Cinci kilograme mai putin

Zece modalitati de a slabi cinci kilograme in timp record. Zece optiuni de viata care va vor proteja silueta. Zece trucuri pentru a pierde din greutate fara a face eforturi speciale. Nu aveti niciodata timp, energie, ambitie suficienta pentru a tine o dieta celebra? Ati incercat diete „minune“ care va promiteau slabire rapida, dar care nu va lasa nici sa visati la alimentele dumneavoastra preferate? Site-ul www.idieta.ro va propune zece reguli care va vor scoate din impas: veti face mici schimbari in stilul de viata, dar va veti bucura de efecte maxime.


1. Fara bauturi carbogazoase: nu numai pentru ca au in compozitie pâna la sapte lingurite de zahar, dar si pentru ca cercetatorii in domeniu au descoperit ca zaharul continut de acestea va afecteaza hormonii responsabili cu apetitul, deci veti mânca mai mult.


2. Fara telecomanda: daca sunteti dependenta de televizor si petreceti ore in sir in fata acestuia, macar scapati de telecomanda. Usor de spus, greu de facut, dar daca tot va pierdeti timpul la televizor, macar exersati-va musculatura picioarelor si a sezutului. Iar de slabit… in acest ritm: cinci kilograme in doi ani si jumatate, dar mai bine decât sa puneti cinci kilograme.


3. Fiti gospodina perfecta: vreti sa va impresionati sotul, atât cu veleitatile dumneavoastra de gospodina, cât si cu un corp de zeita, nu trebuie sa mai cheltuiti bani pe abonamente la sala. Trei ore/saptamâna de aspirat si frecat prin casa va vor scapa de cinci kilograme in… 11 luni. Daca mai adaugati si o cina in fiecare seara, va veti scurta perioada la zece luni.


4. Spuneti „da“ grapefruitului: daca sunteti o „admiratoare“ a acestui fruct bogat in vitamina C, sunteti o norocoasa. Il puteti lua de „sot“ si, consumându-l in fiecare zi (o jumatate de fruct sau trei pahare de suc), veti ajunge in doar 12 saptamâni mai usoara cu cinci kilograme. Un „mariaj“ reusit care va face sa uitati pâna si de foame.


5. Alegeti tigaia de teflon: investiti, desi nu sunt cu mult mai scumpe decât tigaile obisnuite, in cele cu fund de teflon, care nu permit mâncarii sa se lipeasca, atunci când nu folositi ulei. In felul acesta, uleiul va disparea din câteva retete, precum omleta, iar dumneavoastra veti vedea doar kilogramele topindu-se. O astfel de investitie se amortizeaza intr-un an cu cinci kilograme in minus.


6. Hobby pentru hobby: aveti vreo pasiune, vreun talent ascuns? Este timpul sa le scoateti la vedere. Pictura, scrisul, goblenurile sunt hobby-uri care va ajuta sa slabiti. Patru ore de hobby pe seara va asigura o silueta mai subtire cu cinci kg in 16 luni.


7. Telefonul fara fir: nu, nu jocul din copilarie, ci chiar telefonul dumneavoastra fix. Daca sunteti o femeie care se respecta, deci vorbiti cel putin 20 de minute pe zi la telefon, ar fi de preferat sa nu o faceti de pe fotoliu. Plimbati-va in timpul conversatiei si, in 16 saptamâni, veti povesti prietenei dumneavoastra cum cinci kilograme au disparut ca prin minune.


8. Dormiti suficient: privarea de somn va face sa adunati kilograme fara numar. Asa ca daca va mirati cum de v-ati ingrasat, când dumneavoastra munciti chiar si noaptea, raspunsul este urmatorul: dormiti opt ore pe noapte si veti scapa de cinci kilograme in patru luni. Fara alte eforturi.


9. Mâncati putin mai putin: putina economie nu strica nici la buzunar, nici la silueta. Daca mâncati cu o lingurita mai putine musli de dimineata, cu o felie de pâine prajita mai putin, fara doua prajiturele de ciocolata si mai reduceti si din feliile de cascaval, veti reduce si din cheltuielile pe mâncare, dar mai ales veti economisi cinci kilograme pe an de pe corpul dumneavoastra.


10. Iubiti… in fiecare zi mai mult: zilnic, 20 de minute de lupta la orizontala alaturi de iubitul dumneavoastra va va scapa in noua luni de cinci kilograme. Aceasta doar daca la finalul acestor noua luni nu veti fi parinti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS