5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Scurte stiri

Nou-nascut de aproape sapte kilograme


Marie Michel, din Norwich, Statele Unite, a dat nastere unui bebelus care cântareste 6,71 kilograme. Potrivit site-ului Yahoo!News, nou-nascutul, care va primi numele Stephon Hendrix Louis-Jean, este cel de-al cincilea copil al lui Michel. El a venit pe lume marti, la spitalul „William W. Backus“.


Surse medicale au precizat ca Stephon a depasit recordul existent la aceasta categorie in spitalul mentionat – care a fost inregistrat in urma cu 18 ani – cu aproape o jumatate de kilogram. La nastere, „micutul“ a avut o lungime de 52,48 centimetri.


Un japonez i-a invins pe „pizzaiolii“ napoletani


Pizza cea mai buna nu este nicidecum realizata de un napoletan, cum s-ar astepta toata lumea, ci de un japonez. Makoto Onischi s-a impus in fata a 24 de „pizzaiolii“, aproape toti din Napoli, adjudecându-si premiul „Pizzafest“. Concursul a avut loc la Napoli si concurentii si-au dovedit priceperea la pregatirea unei adevarate „pizze napoletane“. Onischi nu este la prima experienta de acest tip, el câstigând concursul si in urma cu trei ani. Japonezul, care este proprietarul unei pizzerii in Tokio, s-a impus dupa trei ore de concurs, in fata unui juriu format din experti in gastronomie si jurnalisti.


Sex cu un arici, la sfatul vraciului


Un barbat din Serbia a suferit o interventie chirurgicala de urgenta, dupa ce a facut sex cu un arici. Potrivit site-ului Yahoo!News, Zoran Nikolovic, de 35 de ani, din Belgrad, a marturisit ca nu a facut acest lucru pentru ca ar avea tendinte spre zoofilie, ci a urmat sfatul unui vraci. Barbatul sustine ca a apelat la cunostintele vraciului pentru a scapa de ejacularea precoce, o problema cu care se confrunta de mai multi ani. Insa, pe lânga faptul ca nu s-a vindecat, Nikolovic s-a ales cu dureri ingrozitoare in zona organelor genitale, din cauza acelor ariciului. Potrivit sursei citate, medicii sârbi au precizat ca animalul nu a suferit nici o leziune, in schimb pacientul va trebui sa stea internat câteva zile in spital.


Liber de la serviciu pentru a face copii


Serghei Morozov, guvernatorul din Ulianovsk, Rusia, a gasit solutia pentru a scapa de criza demografica din oras. Dupa cum informeaza Tgcom.it, Morozov a dat o zi liber functionarilor publici, pentru ca acestia sa aiba ceva mai mult timp pentru „activitatile reproductive“. Cei care vor avea rezultate, vor putea alege intre o promovare si un autoturism nou. „Mergeti acasa si concepeti un copil“, le-a spus Mozorov angajatilor sai. El spera in acest fel sa ajute la cresterea numarului de nasteri in aceasta zona, unde natalitatea a cunoscut o scadere dramatica in ultimii ani.


Anne Nicole Smith, tratata cu sedative


Dupa decesul fiului sau, Daniel, Anne Nicole Smith a fost nevoita sa fie tratata cu sedative deoarece refuza sa creada ca acesta a trecut in nefiinta. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, tânarul, de 20 de ani, tocmai ii facuse o vizita la spital mamei sale care nascuse cu trei zile inainte o fetita. Fostul model al revistei Playboy, de 38 de ani, a fost foarte afectata de aceasta tragedie si chiar si-a pierdut temporar memoria. Avocatul sau, Michael Smitt, a fost cel care a anuntat-o in legatura cu moartea fiului sau. „Vestea despre moartea subita a lui Daniel a fost o incercare extrema pentru ea“, a spus Smitt.


Somnul, secretul frumusetii lui J-Lo


Jennifer Lopez a dezvaluit presei americane secretul perfectiunii tenului sau – somnul de frumusete. Potrivit site-ului Femalefirst.co.uk, cunoscuta artista, care este casatorita cu starul latino Marc Anthony, nu doarme niciodata mai putin de opt ore pe noapte. In acest fel, fata sa este intotdeauna odihnita. „Somnul este «arma» mea. In fiecare noapte, dorm cel putin opt ore. Cred ca somnul este mai important decât orice tratament cosmetic“, a declarat cântareata, pentru revista Top of the Pops.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS