14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCombinatii matrimoniale

Combinatii matrimoniale

Talentati, faimosi si rebeli – asa au fost membrii trupei Rolling Stones. De-a lungul timpului, artistii au atras atentia fanilor nu numai cu piesele de exceptie, ci si cu „escapadele“ din viata personala.


Bill Wyman, nascut in 1936, a fost chitaristul formatiei 29 de ani, timp in care a reusit sa realizeze si câteva proiecte pe cont propriu.


Un autodidact excelent, Wyman si-a inceput calatoria in lumea muzicii in copilarie, luând lectii de pian. Dar, dupa ce a implinit 13 ani, interesul pentru acest instrument muzical i-a disparut. Insa, in cazul sau, 13 pare sa fie vârsta când se intâmpla cele mai multe lucruri. Tot la aceasta vârsta avea sa se schimbe si viata viitoarei sotii a lui Wyman – Mandy Smith.


Artistul a inceput sa se vada cu ea numai dupa ce a obtinut permisiunea mamei acesteia, pentru ca Mandy avea 13 ani (iar cântaretul avea 47 de ani). Aceasta relatie a atras multe critici din partea opiniei publice, dupa ce s-a aflat ca ei intretineau raporturi sexuale, desi Mandy era minora. Cu toate acestea, relatia a durat in timp, insa perioada de „intâlniri“ a fost mai lunga decât mariajul in sine. Nunta a avut loc când Mandy a implinit 19 ani, iar divortul a venit un an mai târziu.


Insa povestea nu se incheie aici! In timp ce Wyman ii facea curte lui Mandy, fiul artistului, Stephen, a inceput o relatie cu mama lui Mandy. El s-a casatorit cu aceasta la scurt timp dupa divortul tatalui sau. Daca Bill si Mandy ar fi fost casatoriti atunci, Bill ar fi devenit socrul lui Stephen. Acesta din urma era, in acelasi timp, fiul si socrul lui Bill. De asemenea, doamna Smith era mama si nora lui Mandy. In acest fel, se ajunge la concluzia ca Wyman ar fi devenit bunicul propriei sotii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS