16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte stiri

Patrupezii se casatoresc la „Harrods“


Doi patrupezi din „lumea buna“ s-au casatorit, recent, la „Harrods“. Potrivit site-ului Ananova, Timmy, un Bichon Frise, si Muffin, o femela din rasa Shih Tzu, au stat cuminti in fata altarului, fiind cununati in incinta faimosului magazin din Knightsbridge, Marea Britanie, in prezenta câtorva invitati. Potrivit sursei citate, cei doi miri chiar s-au sarutat in timpul ceremoniei, spre surpriza proprietarilor lor.


Evenimentul a fost organizat pe fondul campaniei „Orice este posibil“, lansata de oficialii „Harrods“ pentru promovarea centrului comercial.


Un ciobanesc german vegetarian face yoga


Un câine din rasa Ciobanesc german, de trei ani, a luat lectii de yoga, in India. Potrivit site-ului Ananova, patrupedul, pe nume Hritik, practica de mai mult timp exercitii de yoga, sub atenta monitorizare a antrenorului sau, Nanda Dulal, din Ranchi.


„La nastere, câinele era foarte slab. L-am ingrijit cu multa atentie si am constatat ca, dupa lectiile de yoga, a devenit mai puternic. In urma cu doi ani, mi-am dat seama ca incepuse sa ma imite in timp ce incercam sa-mi fac exercitiile zilnice. In prezent, Hritik sta alaturi de mine si executa tehnicile de yoga, urmând inclusiv ritmul respiratiei“, a povestit acesta.


Potrivit sursei citate, Hritik este vegetarian si adora papaya si castravetii.


Record la „scos ochii“


Un brazilian spera sa intre in Cartea Recordurilor pentru „talentul“ de a-si scoate ochii din orbite, informeaza site-ul Ananova. Claudio Pinto, de 48 de ani, isi câstiga existenta din show-urile la care este invitat. Acesta a realizat, in urma cu mai mult timp, ca poate sa-si scoata ochii din orbite in proportie de 95 la suta.


Brazilianul a fost supus mai multor teste si toti medicii care l-au consultat au spus ca n-au mai intâlnit un asemenea caz.


„Este un mod destul de usor de a câstiga bani. Este un dar de la Dumnezeu. Ma simt binecuvântat!“, a spus Claudio.


Victoria – geloasa pe David Beckham


Chiar daca este foarte indragostita si mândra de sotul sau, Victoria Beckham recunoaste ca este uneori geloasa pe acesta. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, fosta membra a formatiei Spice Girls a declarat ca persoanele din anturajul ei si al sotului sau ii fac acestuia o serie de complimente precum „frumos“ si „sexy“, in timp ce, atunci când vine vorba de ea, folosesc adeseori doar complimentul „simpatica“. „Ah, David este frumos si sexy, in timp ce eu sunt doar simpatica. Nu vreau sa fiu simpatica. Ce trebuie sa fac pentru a fi considerata si eu sexy?“, a spus sotia fotbalistului englez.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS