3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Planurile de la serviciu inainteaza foarte bine, datorita unei bune colaborari de echipa. Desi in mare masura dumneavoastra sunteti cel care duce tot greul, va puteti baza pe ajutorul colegilor care intervin cu sfaturi si chiar cu un sprijin concret.


Taur


Se naste un plan maret de afaceri sau va vine o idee excelenta prin care veniturile dumneavoastra ar putea cunoaste o crestere spectaculoasa.


Gemeni


Va place sa fiti in centrul atentiei si firea dumneavoastra simpatica si populara atrage usor atentia noilor aparitii din anturaj.


Rac


Un coleg isi arata fata periculoasa prin tot felul de bârfe pe care le raspândeste la serviciu. Va supara cu interventiile negative in treburile dumneavoastra.


Leu


Dragostea si interesul par sa se combine bine, deoarece nu vreti pur si simplu sa va aruncati intr-o relatie pentru ca v-ati indragostit, ci pentru ca vreti ceva serios si de incredere alaturi de persoana draga.


Fecioara


Viata de familie este o povara astazi, ori pentru ca atmosfera de acasa este cam incarcata, ori pentru ca va revin tot felul de sarcini carora simtiti ca nu le mai puteti face fata.


Balanta


Prietenii va invita in oras, la o bere, si abia asteptati sa fiti in compania lor.


Scorpion


Atmosfera din familie este cam apasatoare, din cauza problemelor pe care cineva drag le discuta cu ceilalti.


Sagetator


Pentru a incepe un capitol nou in viata dumneavoastra trebuie mai intâi sa va asigurati ca l-ati terminat cu bine pe cel de dinainte.


Capricorn


Veti juca un rol foarte important in viata unei persoane care apeleaza la dumneavoastra ca la un salvator.


Varsator


Parca nu sunteti in largul dumneavoastra astazi, ceva va retine sa fiti mai vesel si nu prea va arde de gluma.


Pesti


Abia asteptati o calatorie anuntata pentru perioada urmatoare si faceti planuri impreuna cu prietenii care va vor insoti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS