Acasă Magazin Scurte stiri

Scurte stiri

Haine de ceramica


O artista britanica nonconformista a creat o colectie de haine mai mult decât originala. Dupa cum informeaza Libero.it, toate articolele vestimentare sunt create din ceramica. Dupa cum era de asteptat, hainele sunt destul de incomode, greoaie si dificil de purtat. Oricum ar fi insa, cert este ca nimeni nu va fi nevoit sa le poarte, pentru ca ele sunt gândite ca opere de arta. Numele artistei este Nicole Moan, nominalizata recent la premiile Erotic Awards, ceremonie care se va desfasura la Londra.


Minicamera montata in stomacul unor bebelusi


O grava afectiune la intestin ii impiedica pe doi nou-nascuti sa poata mânca si digera fara probleme, precum ceilalti copii de vârsta lor. Astazi, ei s-au vindecat gratie unei minicamere, ce a fost introdusa in stomac, cu ajutorul careia medicii au putut sa ii opereze. Aceasta metoda, realizata in Japonia, a fost folosita pentru prima data cu succes si in Italia, la Milano. „La trei luni de la prima interventie si la doua luni de la cea de-a doua, micutii sunt perfect sanatosi“, a declarat coordonatorul echipei de chirurgi, Luciano Cucchi.


„Auto-sex“ pe strazile Slovaciei


Un automobilist slovac, a carui masina se ciocnise de un autobuz, i-a socat pe membrii echipei de interventie, acestia gasindu-l inconstient, cu pantalonii in vine si cu o pompa vacuum pe penis.


Potrivit site-ului Reuters.com, surse din cadrul politiei au precizat ca barbatul, de 42 de ani, din orasul Levice, conducea o masina Citroen. El a provocat accidentul ignorând indicatorul rutier „Cedeaza trecerea“. „Este foarte posibil ca barbatul sa fi avut parte de o partida de «auto-sex» in timp ce conducea. In prezent, cazul sau se afla in atentia investigatorilor. In urma impactului dintre vehicule, el a fost gasit inconstient, cu pantalonii in vine si cu o pompa pe penis. Trebuie sa recunosc ca nici eu, nici colegii mei nu am vazut niciodata asa ceva“, a declarat ofiterul de politie Peter Polak. Slovacul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, se afla internat in spital, suferind mai multe rani in zona capului.


Nicole Kidman, criticata pentru comportamentul „de diva“


Nicole Kidman i-a infuriat pe membrii personalului unui hotel, cerând ca toate becurile din apartamentul sau sa fie schimbate.


Dupa cum informeaza site-ul Femalefirst.co.uk, frumoasa actrita australiana, care se cazase impreuna cu sotul sau in hotelul Dorchester, din Londra, a avut pretentia ca becurile de 60 de wati sa fie schimbate cu becuri de 40 de wati, pe perioada cât va locui acolo. Angajatii hotelului sustin insa ca aceasta a fost numai una dintre pretentiile „de diva“ pe care le-a avut artista hollywoodiana pentru amenajarea apartamentului sau, inchiriat la 1.700 de lire sterline pe noapte. Totodata, vedeta a cerut un aparat pentru fitness si un dispozitiv pentru reglarea umiditatii aerului.

Exit mobile version