10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Planurile la care va aduceti contributia alaturi de un grup de colaboratori ajung intr-un punct mort, in care simtiti ca nimic nu mai merge.


Taur


Graba strica treaba! Astazi descoperiti ca impulsivitatea cu care va aventurati intr-o anumita directie va costa mult sa ajungeti acolo.


Gemeni


O zi de 13 nu poate trece neobservata, ca atare ajungeti intr-un impas care va pune la incercare capacitatea de rezistenta.


Rac


Emotivitatea creste in prezenta unor persoane cu un efect puternic asupra psihicului dumneavoastra, un sef, o personalitate oficiala, cineva drag si simtiti ceva cu totul aparte de fiecare data când le vorbiti.


Leu


Este o zi plina in plan relational, in care va intâlniti cu multa lume, pe diverse directii de activitate.


Fecioara


O calatorie programata pentru astazi poate cunoaste amânari sau schimbari de directie, ca atare nu va faceti planuri prea detaliate, deoarece s-ar putea modifica in ultima clipa.


Balanta


Preocuparile zilei sunt banale, dar leaga mai mult relatia de familie intre soti, parinti si copii sau intre frati.


Scorpion


Relatia cu superiorii sau colaboratorii nu merge prea bine, pentru ca se incing discutii in contradictoriu, conflicte, critici, ceea ce nu va este deloc pe plac.


Sagetator


Este o zi oscilanta, in care aveti parte si de bucurie, si de tristete. Posibil ca un coleg sa faca o gluma nepotrivita cu dumneavoastra si sa va raneasca profund, fara sa stie sa repare greseala.


Capricorn


Visele dumneavoastra cresc in intensitate brusc, datorita unei iluzii noi care se naste in inima dumneavoastra.


Varsator


Intâlniti pe cineva exact atunci când aveti mai mare nevoie de el, de aceea il veti considera salvatorul dumneavoastra.


Pesti


Depasiti cu succes o piedica si, o data eliberat de stres, va simtiti in largul dumneavoastra. Greul a trecut si acum va puteti manifesta in voie, fara blocaje in comunicare, fara timiditate, fara alte piedici pe care singur vi le puneti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS