10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


O relatie, pe care o credeati perfecta, se poate incheia brusc. Totul depinde de dumneavoastra. Nu uitati ca partenerul dumneavoastra nu este o marioneta si ca nu greseste cu nimic daca are propriile pareri.


Taur


Tendinta de a face schimbari in viata nu va ajuta prea mult astazi. Este o zi in care trebuie sa fiti consecvent.


Gemeni


Ati scapat ca prin urechile acului de critica unui superior nemultumit de munca dumneavoastra si va simtiti cel mai norocos om de pe pamânt.


Rac


Chiar daca profesional ati fost apreciat de sefi, pe plan personal sunteti destul de singur. Ambitia v-a facut sa va neglijati prietenii si acum va inchid usa in nas.


Leu


Ati asteptat mult timp sa fiti promovat si, in sfârsit, astazi veti simti ca sunteti apreciat la adevarata valoare.


Fecioara


Chiar daca vacanta alaturi de partener s-a terminat, concediul nu e nici pe departe incheiat.


Balanta


Viata poate fi si altfel decât ati trait-o pâna acum. Nu inseamna doar munca si sex. Oricât de teama v-ar fi ca aveti sa ramâneti singur, cineva va iubeste si este gata sa fie mereu lânga dumneavoastra.


Scorpion


Astazi sunteti distrat si mai putin atent la detalii. Daca sunteti intr-o pozitie de conducere, nu ezitati sa apelati la o femeie tânara, pe care nu ati mai vazut-o de mult timp si care sigur este dispusa sa va ajute.


Sagetator


Sensibilitatea va face un prieten si un iubit dragastos si devotat. Pentru dumneavoastra, astazi este o zi monotona, in care cel care va sta alaturi va fi in lumina reflectoarelor.


Capricorn


Kilogramele in plus au inceput deja sa va deranjeze si va gânditi serios sa urmati o cura de slabire.


 


Varsator


Chiar daca sunteti in general un partener fidel, lipsa de incredere in puterea dumneavoastra de seductie va poate face sa cautati confirmari in alta parte decât in propriul dormitor.


Pesti


Este o zi buna pentru a va intâlni cu prietenii. Tot astazi, puteti recupera obiecte pe care le-ati imprumutat cu mai mult timp in urma sau puteti câstiga de pe urma vânzarii unui bun care nu va mai foloseste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS