5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrietenii la Hollywood

Prietenii la Hollywood

Prietenia este unul dintre „ingredientele“ esentiale ale vietii, având un rol covârsitor asupra fiecaruia dintre noi. O astfel de relatie se formeaza destul de usor, dar este foarte greu de intretinut, mai ales intr-un mediu „ostil“ cum este show-bizz-ul. Cu toate acestea, si in lumea muzicienilor, a fotomodelelor si a vedetelor de cinema exista prietenii frumoase, de durata, care se bazeaza pe incredere si respect reciproc.


 


Courteney Cox-Arquette si Jennifer Aniston. Cele doua actrite sunt cele mai bune prietene de peste zece ani, fiind alaturi una de cealalta in cele mai grele momente. Courteney a sprijinit-o pe Jennifer in perioada divortului de Brad Pitt in urma controversatei aventuri „Brangelina“, in timp ce actrita din „The Breakup“ i-a oferit tot ajutorul partenerei sale din serialul „Prietenii tai“ dupa aparitia zvonurilor potrivit carora sotul acesteia, David Arquette, ar avea o aventura.


Sadie Frost si Jemima French. Pe lânga faptul ca aceste doua vedete sunt prietene de nedespartit, ele reprezinta cele doua jumatati ale cunoscutei case de moda „FrostFrench“.


Liv Tyler si Stella McCartney. Fiice ale unor rockeri celebri – Steven Tyler si Paul McCartney – Liv si Stella au un punct comun: bunul gust in materie de moda. Desi se intâlnesc foarte rar, din cauza programelor incarcate, cele doua prietene pastreaza legatura telefonic.


Liz Hurley si Elton John. Dupa nasterea fiului sau, frumoasa actrita a petrecut câteva saptamâni bune in vila pe care cântaretul britanic o are in Spania. Ulterior, Elton John a devenit unul dintre nasii de botez ai micului Damian.


Geri Halliwell si Harry. Desi toti barbatii din viata sa au parasit-o destul de rapid, cântareata este sigura ca micul sau patruped ii va fi alaturi pentru totdeauna.


Madonna si Gwyneth Paltrow. Cele doua artiste americane locuiesc aproape una de cealalta, in Londra. Ele au devenit prietene foarte bune multumita micutei Apple, mama sa apelând la sfaturile Madonnei de nenumarate ori.


Victoria Beckham si Katie Holmes. Inainte de nasterea primului copil al cuplului Tom Cruise – Katie Holmes, frumoasa actrita si sotia fostului capitan al nationalei de fotbal a Angliei obisnuiau sa mearga impreuna la cumparaturi. De asemenea, ele au petrecut mult timp impreuna in lunile dinaintea nasterii lui Suri, Victoria dându-i sfaturi pretioase tinerei sale prietene.


Nicole Kidman si Naomi Watts. Cele doua actrite australiene sunt cele mai bune prietene de câtiva ani, in ciuda „competitiei“ pentru ocuparea locului pe prima pagina a revistelor internationale.


Lindsay Lohan si Kate Moss. Kate Moss a fost alaturi de actrita americana in perioada in care aceasta a fost tinta criticilor privind infometarea si consumul de droguri. Se pare ca vedetele s-au cunoscut datorita cântaretei Courtney Love, in timpul unei vacante in Hawaii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS