5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Luati o decizie de zile mari, care poate schimba major viitorul unei actiuni, poate chiar intreaga viata. Vi se cere mult curaj si o anume tarie de caracter ca sa pasiti pe aceasta noua cale.


Taur


Un grup de prieteni va poate ajuta sa puneti punct unei situatii care nu mai are rost sa continue. Ascultati ce spun si ceilalti, pentru ca, din afara, lucrurile se vad altfel.


Gemeni


Toate va ies bine, dar cel mai bine par sa mearga deplasarile, calatoriile sau schimbarile de directie pe care le decideti. Puteti pleca intr-o excursie sau apar musafiri de departe.


Rac


Zile perfecte pentru a le dedica familiei si celor dragi. Pot sosi musafiri pentru care veti fi o gazda ideala. Vestile care sosesc de departe nu pot fi decât fericite, iar invitatiile care vi se fac va umplu de bucurie si optimism.


Leu


Fiti atent ce faceti cu banii in aceste zile, pentru ca exista riscul sa-i aruncati pe fereastra la indemnul unei persoane cu intentii nu tocmai bune.


Fecioara


Sunteti nevoit sa plecati la drum cu scopul de a rezolva niste probleme, prezenta dumneavoastra fiind obligatorie. Distanta are rol de echilibrare in situatii dificile, deci nu ezitati sa plecati daca vedeti ca nu gasiti solutii mai bune.


Balanta


Sunteti incurajat de niste prieteni sa luati o decizie importanta si, cum singur v-ar fi fost putin teama sa alegeti, va lasati influentat de ceilalti.


Scorpion


Prietenul la nevoie se cunoaste. Veti avea acum ocazia de a demonstra practic valabilitatea acestei zicale, sarind in ajutorul unui prieten aflat intr-o situatie neplacuta, sau, dimpotriva, altul simte ca se intâmpla ceva cu dumneavoastra si va sta alaturi.


Sagetator


Prietenii sunt importanti pentru dumneavoastra si aveti ocazia sa petreceti mai mult timp alaturi de ei. Puteti face si cunostinte noi, printre care se poate afla o persoana fata de care aveti o afinitate la nivel intelectual cu totul deosebita.


Capricorn


Se discuta greu cu dumneavoastra, sunteti circumspect la orice incercare prieteneasca de apropiere, de parca v-ar fi teama ca nu sunt intentii sincere.


Varsator


Sunt zile cam agitate pentru dumneavoastra, nu reusiti deloc sa va tineti sub control nervii sau cuvintele, astfel ca tot ce spuneti este insotit de o anume tensiune sau impulsivitate.


Pesti


Simtiti ca nu va mai bucurati de aceeasi sustinere din partea unor prieteni, care ori si-au schimbat parerea despre dumneavoastra, ori s-au plictisit sa mai vâsleasca in aceeasi directie cu dumneavoastra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS