10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Chiar daca persoana draga este alaturi, simtiti o distanta imensa fata de ea. Singuratatea poate deveni apasatoare in cuplu.


Taur


Primiti o veste mult asteptata, care poate schimba major continuarea unor planuri. Poate fi o intâlnire de destin, la urma urmei, pentru ca acela care va intinde astazi o mâna nu apare intâmplator in calea dumneavoastra.


Gemeni


O serie de proiecte profesionale inainteaza mai lent decât ati fi dorit si cum, de obicei, nu prea aveti rabdare, va este destul de greu sa tolerati aceasta lentoare.


Rac


Situatia financiara nu va permite anumite cheltuieli, deci trebuie sa rezistati ispitei de a scoate bani din buzunar intr-un moment critic.


Leu


Comoditatea va face sa priviti totul de pe margine, cu detasare si cu un dezinteres rar la o persoana ca dumneavoastra. Nimic nu va intereseaza in mod special si nici macar prietenii nu reusesc sa va scoata din aceasta stare.


Fecioara


Gasiti o rezolvare la o problema importanta, probabil de la serviciu. Datorita acestei idei, totul revine la normal sau ajungeti mult mai repede la un scop urmarit.


Balanta


Comunicarea merge mai prost astazi, din cauza unui coleg care abordeaza o atitudine ostila in anturaj.


Scorpion


Va aflati in compania unei persoane distante, care se poarta batrâneste. Pentru ca sunteti intr-o pasa vesela, nu este exclus sa va cam distrati pe seama rigiditatii sale.


Sagetator


Se resimt mici probleme in cuplu sau in familie, dar ele pot fi depasite numai datorita spiritului ocrotitor al persoanei considerate centrul grupului din care faceti parte.


Capricorn


Viata de familie se amelioreaza datorita rezolvarii unor mici probleme casnice. Va preocupa mai mult treburile administrative, la care participa toti cei dragi.


Varsator


Ambitia dumneavoastra creste datorita unei discutii in contradictoriu cu niste colegi.


Pesti


Va tineti sub control emotiile si abordati o imagine de om stapân pe sine. Daca ati arata lumii ca va coplesesc temerile, slabiciunile si gândurile negative, riscul unui esec ar fi mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS