12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProfitati de naturalete!

Profitati de naturalete!

Vreti sa va uimiti colegii cu un nou look la inceput de an scolar sau universitar? Stilista Steluta Lupu va propune câteva coafuri care sa va puna in valoare farmecul tineretii.


Inceputul de an scolar este un pretext pentru adolescente de a aborda o infatisare noua, iar in caz ca este vorba de boboace, atunci se subintelege ca trebuie sa faca impresie buna in prima zi de scoala. Totusi, Steluta Lupu, stilista la salonul de infrumusetare „Jolie“, a tinut sa precizeze ca tinerele ar trebui sa mizeze mai mult pe naturalete.


„In acest sezon se poarta naturaletea. Este vorba de acea «neglijenta studiata», care sa creeze impresia ca nu v-ati straduit prea mult pentru a arata impecabil“, a afirmat stilista. Tocmai de aceea tinerele sunt sfatuite sa-si puna in valoare frumusetea naturala. In caz ca vreti neaparat o schimbare radicala, puteti sa incercati o tunsoare noua, dar este indicat sa nu va vopsiti parul de la o vârsta prea frageda. „Tinerele vor, in general, tunsori nonconformiste, care sa le mentina in centrul atentiei“, a spus Steluta Lupu. Bretonul asimetric sau taiat intr-o parte si filat are mare trecere in rândul adolescentele craiovene, insa acesta se alege in functie de fizionomia fetei.


Solutii la domiciliu


„Bretonul taiat intr-o parte si filat avantajeaza o fata rotunda. In schimb, domnisoarele care au fata ovala pot incerca aproape toate tipurile de breton“, a mentionat stilista de la „Jolie“. In caz ca vreti sa apelati la bucle pentru a da mai mult volum parului, este indicat sa nu exagerati cu folosirea produselor de modelare a acestuia. Buclele trebuie sa para cât mai naturale. Daca nu aveti timp pentru a ajunge la un salon, puteti sa va ondulati parul si la domiciliu. Mai intâi folositi putina spuma, dupa care faceti-va mai multe suvite si rulati-le pe bigudiuri mari. Dupa doua – trei ore desfaceti bigudiurile si folositi ceara sau crema de par pentru a va definitiva coafura. Tinerele care vor o schimbare radicala pot sa se tunda scurt. Forma tunsorii trebuie aleasa insa de un stilist in functie de fizionomia fetei.


„Parul scurt tuns asimetric este foarte usor de intretinut. Oricine se poate aranja si acasa folosind crema de par. La salon nu trebuie sa vina decât pentru a pastra forma tunsorii“, a spus Steluta Lupu. Si adolescentele care au parul lung si-l pot aranja singure. Acesta se modeleaza cu un uscator de par care are atasata o perie.


Solutii exista si pentru adolescentele care vor sa-si schimbe culoarea parului. Câteva suvite facute in functie de linia tunsorii va pot schimba infatisarea. In caz ca totusi vreti sa va vopsiti de la o vârsta frageda, este indicat sa folositi produse de calitate care sa nu distruga firul de par.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS