10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Scurte stiri

Cu parapanta in mijlocul unui câmp minat


Un barbat din Israel a ramas blocat in mijlocul unui câmp minat din apropierea granitei cu Siria, dupa ce s-a prabusit cu parapanta.


Potrivit site-ului Yahoo!News, israelianul, al carui nume nu a fost dat publicitatii, „decolase“ de pe un versant din Inaltimile Golan, fiind purtat de curenti spre est, in directia granitei Israelului cu Siria si Iordania. Pâna in prezent nu se cunosc cauzele prabusirii. Se pare insa ca incidentul s-a produs in urma unei defectiuni a parapantei. Pentru salvarea israelianului a fost nevoie de interventia unui elicopter al armatei. „Barbatul a fost salvat. El a suferit rani serioase in zona picioarelor“, a declarat un purtator de cuvânt al fortelor militare israeliene.


Acuzate de nudism


Politistii croati au anuntat ca au depus plângere impotriva a sase femei spaniole care s-au dezbracat pe o plaja din Split, informeaza site-ul skynet.be. „Am intervenit dupa ce am fost alertati de mai multi turisti in legatura cu comportamentul celor sase femei, originare din Spania, cu vârsta cuprinsa intre 27 si 32 de ani“, a declarat Ninoslav Curic, un ofiter de politie.


„Am observat ca acestea inotau goale, se sarutau si se mângâiau, ignorând privirile celorlati turisti“, a mai spus Curic.


Pasapoartele femeilor au fost retinute pâna când va fi pronuntata o sentinta impotriva lor, ele fiind acuzate ca au „lezat moralitatea“ cetatenilor. Pe de alta parte, doua croate, de 41 si de 63 de ani, care le-au agresat pe cele sase spaniole, vor comparea in fata unui tribunal fiind acuzate de tulburarea linistii publice.


Barbatii – tocmai buni… de luat la pumni


Doamnele frustrate din cauza reprezentantilor sexului tare au de acum sansa sa isi verse nervii intr-un mod cu totul constructiv. Dupa cum informeaza Tgcom.it, pe piata a fost lansat un model special de „barbat gonflabil“, de inaltime normala, cu o baza ce trebuie umpluta cu apa, pentru a fi cât mai stabil, si care poate fi personalizat cu fotografia „sursei de nervi“. Dupa fixarea fotografiei „victimei“, nu va ramâne decât sa va varsati nervii impartind pumni, palme si suturi. Pe lânga faptul ca va scapa de nervi, aceasta activitate este buna si pentru intretinerea siluetei. Papusa costa aproximativ 25 de euro si poate fi achizitionata de pe internet.


Ben Affleck nu isi intelege nevasta


Cunoscutul actor american Ben Affleck nu si-a putut da seama inca de ce sotia sa, Jennifer Garner, a acceptat sa il ia de barbat. „Sincer sa fiu, nu stiu ce a gasit la mine“, a spus actorul. Cei doi amorezi s-au casatorit in Caraibe in 2005, dupa o relatie de 11 luni.


Jessica Alba – regina internetului


Jessica Alba este in topul celor mai cautate nume de pe site-ul Celebopedia. Dupa cum informeaza site-ul actualite-de-stars.com, reprezentantii Celebopedia au precizat ca popularitatea actritei creste. Printre preferintele utilizatorilor de internet se mai numara Angelina Jolie si Jennifer Garner. In ceea ce ii priveste pe actorii cei mai cautati pe site-ul citat, acestia sunt Orlando Bloom si Brad Pitt. Din domeniul muzicii, numele cele mai cautate sunt Beyoncé, Shakira, Hilary Duff si Jessica Simpson.


Beyoncé Knowles vrea sa fie mamica


Beyoncé Knowles a dezvaluit recent ca este nerabdatoare sa devina mamica. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, frumoasa cântareata, despre care se zvoneste ca se va casatori cu Jay-Z in noiembrie, a declarat ca intemeierea unei familii a devenit o prioritate in planurile sale. „Sper ca voi reusi sa ma casatoresc si sa am copii cât mai curând. Cu toate acestea, vreau sa continuu si cariera. Nu am de gând sa ma retrag de pe scena prea devreme“, a declarat vedeta, in cadrul unui interviu televizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS