6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOlteanca Simona Iscruleasa, un fotomodel ambitios

Olteanca Simona Iscruleasa, un fotomodel ambitios

Simona Marinela Iscruleasa are 19 ani si este fotomodel si manechin al agentiei First Face Models din Craiova. Este una dintre oltencele care ne-au reprezentat in 2005 la concursul Miss World România.


Pentru Simona, ca de altfel pentru multe fete din tara noastra, modelling-ul este un vis care poate deveni realitate. Inainte sa ajunga fotomodel, ea a participat si la cursurile unei agentii de profil, care insa nu a acceptat-o. Dezamagirea a fost foarte mare, dar acest esec a facut-o sa fie mai ambitioasa. Ea si-a propus ca in cel mai scurt timp sa devina un nume cunoscut in modelling.


„Faptul ca nu am ramas la acea agentie a fost o mare dezamagire pentru mine, fiindca imi doream foarte mult acest lucru. Insa, pe de o parte, acest lucru m-a ambitionat. Apoi am batut la usile altor agentii“, a declarat Simona Iscruleasa.


Ulterior, craioveanca a participat la foarte multe concursuri de miss organizate cu ocazia diferitelor evenimente, cum ar fi Zilele Craiovei si bineinteles la liceu, la balul bobocilor, unde a obtinut locul intâi. Simona a participat si la numeroase prezentari pentru diferite case de moda cu renume din Craiova. Printre acestea se numara Casa Ilinca si Nubia Uno. Ea a defilat insa pe podium si pentru Dana Savuica, pozând alaturi de alta craioveanca. In prezent, Simona este stilist si fotomodel al agentiei First Face.


Participare la Miss World România


Anul trecut, Simona a participat la concursul Miss World România 2005.


„Totul a inceput de la o plimbare prin parc, unde am primit niste pliante. La inceput m-am speriat foarte tare. Ma gândeam ca este vorba despre Miss World România, nu orice fel de concurs. Mi-am zis ca acolo o sa vina numai fete frumoase si asta m-a facut sa-mi fie teama. M-au ajutat foarte mult incurajarile fratelui meu si ale prietenilor. La preselectie am mers singura. Am reusit sa trec de probele eliminatorii si am fost aleasa impreuna cu inca zece fete, dintre care patru urma sa reprezentam Craiova in finala concursului Miss World România. Dupa doua saptamâni am fost anuntata ca eu sunt una dintre cele patru fete din Craiova, alese pentru finala concursului. La inceput nu am crezut si am fost aproape sigura ca vreo prietena face glume pe seama acestui fapt. Dar in momentul in care am primit si contractul de participare acasa am luat totul in serios“, povesteste Simona.


Pentru acest concurs, ea a trebuit sa stea cinci zile in Capitala si cinci zile in statiunea Predeal, unde s-a pregatit impreuna cu celelalte participante. Acolo au facut filmele de prezentare, sedintele foto si cursurile pentru mersul de scena.


„Am participat la acest concurs si am fost printre primele 30 cele mai frumoase fete din România. Acest lucru m-a facut sa ma simt foarte bine. A fost un eveniment important pentru mine si, in primul rând, un inceput de drum in ceea ce priveste modelling-ul. Nu credeam ca o sa ajung pâna acolo. Participarea la acest concurs mi-a dat aripi“, a spus Simona. De asemenea, ea a mentionat ca parintii si fratii sai au avut un rol important in proiectele sale, fiind convinsa ca fara ajutorul lor nu ar fi ajuns niciodata la Miss World România. Cât despre meseria de fotomodel, Simona are si câteva regrete.


„In aceasta meserie exista, din pacate, si o parte mai putin placuta: faptul ca nu te mai poti distra asa cum si-ar dori o fata la vârsta mea. Trebuie sa am grija mult mai mult de felul cum arat. Iar daca ar trebui sa plec, nu as putea sa-mi mai vad familia si asta m-ar durea foarte tare“, a mentionat Simona.


Cariera in muzica


Daca nu reusea in modelling, Simona s-ar fi indreptat cu siguranta spre actorie sau muzica. Inca din copilarie, craioveanca sustine ca i-a placut foarte mult sa cânte, iar in clasa a IX-a a avut chiar o formatie impreuna cu doua prietene. Cele trei au fost chiar invitate sa cânte pentru posturile de televiziune locale 3TV si Terra Sat.


„Mi-as dori sa cânt si in prezent, dar este foarte costisitor. Daca atunci când cântam ne costa un negativ in jur de trei, patru milioane, ma intreb acum la ce preturi or mai fi ajuns. Trebuie sa platesti foarte mult in ziua de astazi sa te lansezi in aceasta meserie. Ori ai bani foarte multi, ori ai pe cineva care sa te lanseze“, a spus Simona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS