12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec


Demersurile oficiale de care va ocupati astazi pot duce repede la succes, pentru ca aveti alaturi un reprezentant al unei institutii importante care va sustine cauza.


Taur


Sunteti plini de avânt in fata unei competitii din care aveti toate sansele sa iesiti invingator.


Gemeni


Energia cu care incepeti ziua va este imediat potolita de interventia unei persoane mai mature care va pune bete in roate. Ori prezenta sa impune o anumita distanta si nu va mai desfasurati in voie, ori vine cu tot felul de critici sau reguli stricte care nu va permit nici o libertate de actiune.


Rac


Treceti peste piedici ca prin apa, nimic nu va poate opri azi din avânt. Sunteti motivati puternic de dorinta de succes.


Leu


Ideile dumneavoastra nu sunt prea bine primite la serviciu, ceea ce poate genera o senzatie de marginalizare si neincredere in fortele proprii. Noroc ca nu sunteti genul de persoane care se lasa doborâte de un refuz.


Fecioara


Ziua este plina de drumuri scurte, intâlniri si telefoane, planul relational fiind foarte aglomerat.


Balanta


Un coleg va cere ajutorul intr-un moment dificil. Ii puteti oferi un sfat bine documentat si impartial. Sunteti mai generosi, mai apropiati sufleteste de cei care trec prin situatii grele si aratati ca sunteti prieteni de nadejde.


Scorpion


Emotiile cele mai profunde sunt extrem de intense, de parca se da o lupta pe viata si pe moarte in sufletul dumneavoastra.


Sagetator


Viitorul isi deschide o fereastra prin care puteti deja intrezari ceva pe placul dumneavoastra, chiar daca mai e cale lunga pâna la telul propus.


Capricorn


Planurile de viitor pe care vi le-ati facut cu familia prind contur. Sunteti increzatori ca veti ajunge acolo unde v-ati propus si va aduceti, cu totii, contributia pentru ceea ce visati sa obtineti.


Varsator


Ati descoperit o minciuna si decideti ca este mai bine sa puneti punct acum, decât sa mergeti mai departe pe o pista falsa.


Pesti


Va simtiti bine datorita persoanei iubite sau prietenilor pe care ii aveti. Petreceti ore minunate in grupul de amici sau poate se anunta vesti legate de viitoare petreceri, nunti sau aniversari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS