9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVirtutile unei femei de succes

Virtutile unei femei de succes

Pentru femeia din zilele noastre, serviciul nu reprezinta numai un mod de a-si câstiga existenta, ci si posibilitatea de a capata independenta si de a-si consolida cariera. Pentru a avea succes in domeniul ales, nu este suficient sa fiti bine pregatita profesional. Site-ul www.ele.ro va arata care sunt virtutile unei femei de succes.


• Porniti de la ideea ca o femeie trebuie sa fie mai buna decât un barbat. Nu este de ajuns insa numai sa credeti asta, trebuie sa o si demonstrati.


• Faceti distinctia clara intre cei care sunt cu adevarat sinceri si cei care incearca sa va descurajeze, sub aparenta unei critici binevoitoare. Astfel, daca un prieten va face o observatie intemeiata, tineti cont de ea. Daca simtiti ca observatia respectiva vine din partea unei persoane nu tocmai sincera, nu va enervati; ascultati, dar nu va incarcati memoria.


• In general, rivalitatea intre femei produce deseori conflicte grave si neintelegeri. Dar asta nu inseamna ca orice femeie e un potential dusman. Fiecare om are doza sa de nesiguranta si sensibilitate.


• Folositi umorul ca pe o arma. Daca cineva va ataca sub aparenta unei glume, nu va pierdeti cu firea. In locul unei replici violente, aplicati aceeasi formula – o gluma cu subinteles, suficient de bine simtita pentru a „dezamorsa“ situatia.


• Invatati sa va aparati pozitia profesionala. Dar nu confundati acest lucru cu agresivitatea. Nu este nevoie sa tipati pentru a va impune punctul de vedere. Nu va intrerupeti interlocutorul, chiar daca acesta va tine o „predica“ enervanta.


Pregatiti-va replica, dar nu o dati pe un ton enervat pentru ca v-ar putea situa pe o pozitie dezavantajoasa.


• Flirtati moderat la locul de munca. Nu este sa rau sa atrageti privirile, dar nu mergeti mai departe. Stiti foarte bine ca o relatie la serviciu va poate afecta cariera. Si, in fond, nu aveti niciodata certitudinea ca merita…


• Pastrati discretia in legatura cu viata dumneavoastra privata. Chiar daca nu este vorba despre o relatie la locul de munca, cu cât se stie mai putin despre „iubirile“ dumneavoastra, cu atât veti fi mai respectata. Daca sunteti casatorita, colegii nu trebuie sa fie mereu la curent cu amanuntele vietii casnice. E o regula pe care, daca o veti incalca, o veti regreta cu siguranta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS