10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVedete surprinse fara pantofi

Vedete surprinse fara pantofi

Satule poate de aceasta cutare exasperanta a modelului perfect de pantof sau poate pentru ca vor sa-si relaxeze picioarele sau poate ca sunt adepte ale teoriei potrivit careia mersul cu picioarele goale este benefic pentru circulatia sângelui, o serie de vedete nu ezita, ori de cât ori au ocazia, sa iasa din casa fara pantofi.


Sumele de bani pe care vedetele le cheltuiesc pe incaltaminte ating de multe ori valori impresionante. Dintre numeroasele modele propuse de cei mai cunoscuti creatori de moda, de multe ori alegerea incaltamintei nu este un lucru tocmai usor. Aparitia pe covorul rosu sau la petrecerile mondene trebuie sa fie insa fara cusur, mai ales ca obiectivele aparatelor de filmat si ale aparatelor de fotografiat sunt atintite asupra lor. Situatia se schimba atunci când starurile nu se afla in lumina reflectoarelor. Astfel, pe strazile din Beverly Hills sau Notting Hill se intâmpla, e adevarat, nu foarte des, sa vedeti o celebritate iesita la cumparaturi fara pantofi.


Cea care este numita printesa muzicii pop, Britney Spears, este una dintre primele care au adoptat o astfel de tinuta. Nu putine sunt fotografiile realizate de paparazzi, in care cântareata este surprinsa cu picioarele goale. Britney obisnuia sa conduca fara pantofi, a fost surprinsa iesind din restaurante imbracata elegant, insa fara importantul accesoriu, iar de multe ori in timpul probelor sau al concertelor renunta la incaltaminte. Era evident ca pentru ea mersul desculta reprezenta o adevarata placere. In ultima perioada, se pare ca a renuntat la aceasta practica. Fie pentru ca a vazut ca din ce in ce mai multe colege au inceput sa o imite, fie pentru ca a devenit mama si incearca sa dea senzatia unei femei cât mai responsabile.


Desculta pe strada a fost fotografiata si Nicole Richie. In fotografia in care acesta poate fi vazuta fara pantofi in plina strada este alaturi de prietena sa Mischa Burton, care insa nu a cedat tentatiei de a-si desfata si ea picioarele pe asfaltul strazii.


In anul 2005, o fotografie cu Sienna Miller care se plimba cu picioarele goale pe strazile din Londra a fost publicata pe prima pagina a cotidianelor. La vremea respectiva, revista Heat a lansat chiar un apel: „Cineva sa-i dea pantofii Siennei!“. Se pare ca actrita nu a fost deloc afectata de gurile rele ce au criticat-o atunci pentru ca a repetat experienta si in alte rânduri.


Top modelul Kate Moss, influentata probabil de atitudinea rock a fostului sau actualului sau iubit, Pete Doherty, a fost si ea surprinsa mergând desculta. Scena nu s-a petrecut nicidecum la un festival rok unde cânta Pete, ci chiar pe strazile Londrei.


In ceea ce o priveste pe Kimberly Stewart, aceasta a surpins pe toata lumea atunci când s-a dus la cumparaturi imbracata foarte sic, cu o geanta la moda, insa fara pantofi. Plimbarea ei prin magazine nu a ramas nicidecum neobservata, mai ales pentru faptul ca actrita era extrem de sexy in tinuta adoptata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS